⭕ ️ حمله دوباره صهیونیست ها به سوریه

⭕ ️ حمله دوباره صهیونیست ها به سوریه

🔹 #رژیم_صهیونیستی شب گذشته در سه نوبت مناطقی از اطراف دمشق را هدف حملات هوایی و موشکی قرار دادند. بار اول جنگنده های این رژیم از فراز لبنان چند موشک را به سمت منطقه قطیفه در اطراف دمشق شلیک کردند که پدافند هوایی #سوریه آنها را منهدم کرد و البته یکی از جنگنده های این رژیم نیز هدف قرار گرفت .

🔹 بار دوم یک فروند موشک زمین به زمین از جولان اشغالی شلیک شد که آن را هم سامانه های پدافندی حاضر در منطقه رهگیری و منهدم کردند.

🔹 بار سوم اما جنگنده های این رژیم از فراز دریاچه طبریا چهار موشک دیگر شلیک کردند که یکی از آنها منهدم و سه فروند دیگر به اطراف یکی از مراکز نظامی ارتش اصابت کرد که تلفات جانی در پی نداشت.

🔺 با این حال به نظر می رسد یگان های پدافندی ارتش سوریه با کمک اوپراتورهای روسی تسلط خوبی بر اوضاع داشته و دوره شلیک های موفق گذشته است.

✅ @masafiranian
دیدگاه ها (۱)

نیروی هوایی ارتش یمن با همکاری نیروهای مردمی این کشور توانست...

🔻شب موشک‌باران پایگاه‌های موفق‌السلطی و شاهزاده حسن آمریکا د...

مرگ برآمریکا

🔴تصاویر لحظۀ شلیک پهپادها و موشک‌های بالستیک در عملیات تنبیه...

🔴 تحرک سنگین هوایی آمریکا نزدیک ایرانگزارش‌ها از فعالیت هواپ...

لاشه پهپاد آمریکایی که توسط شهر اندیشه سرنگون شد

رگبارهای جدید موشکی به صورت پی در پی در حال شلیک به سمت پایگ...

♦️سخنگوی ارتش: راهکار مناسب برای آمریکا پرداخت هزینه‌ها و خر...

📸استقرار سامانه‌های پدافندی در ۳۸۰۰ نقطۀ کشور🔹معاون هماهنگ‌ک...

استقرار سامانه‌های پدافندی در ۳۸۰۰ نقطۀ کشورمعاون هماهنگ‌کنن...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط