آنچه را که مصدق نخواست ببیند

🔻 آنچه را که "مصدق" نخواست ببیند!

🔘پناه‌ بُردن دکتر مصدق به دولت بدسابقه و عهدشکن آمریکا با انگیزۀ دفع مکر انگلیسی‎ها در دورانی که ایران چهارراه جولان و دخالت‌های آمریکا و غرب می‌باشد را باید درس عبرتی برای تمام ادوار دانست!

🔻از نکات مهم آن دوران نقش روحانیت و به ویژه درایت امثال مرحوم آیت‌الله‌کاشانی است که نیازمند تبیین صحیح و مستمر است.

⭕️ برای‎نمونه؛ چند روز قبل از کودتایِ 28مرداد۱۳۳۲ که به سرنگونی مصدق و از بین رفتن ساختارهای نهضت نفت انجامید، آیت‎الله کاشانی به رغم تمام بی‎مهری‎هایِ مصدق، در نامه‎ای خطر کودتا را به او گوشزد کرد.

⭕️ مصدق که نتوانست اختلافات را نادیده بگیرد، در آن مقطع حساس و تنها یک روز قبل از کودتا یعنی در 27مرداد، در پاسخ به نامۀ آیت‌الله کاشانی با ادبیاتی عجیب ادعا کرد که "پشتیبانیِ ملت ایران" را به همراه دارد!

♨️مصدق که فراموش کرده بود ملت ايران را سرانگشت روحانيت است که وادار مى‌كند صحنه‌ها را پُر كنند و به ميدان بيايند، سعی‌کرد که تذکرات دلسوزانۀ آیت‎الله کاشانی را نادیده انگارد!

🛑 یک روز بعد، در حالی كه دولت مصدق آیت‌الله کاشانی را منزوى و خانه‌نشین كرده بود و عدم حضور ایشان در صحنه موجب شده بود تا مردم نيز به صحنه نیایند، كودتاچی‌هاىِ مأمور مستقيمِ آمريكا توانستند به ‌راحتى دولت مصدق را سرنگون کنند!

✍🏻#محمد_اسداللهی

~◇~◇~◇~◇~◇~◇~◇~◇~◇~◇
🌐 #آنتی_سکولار را دنبال کنید👇🏻

🆔 @antisecular_ir
دیدگاه ها (۰)

‏با این خیانتی که همتی کرده تایید صلاحیتش کردید؟!معاون خودش ...

مراسم اعدام دسته جمعی تعداد زیادی از مجرمین چینی در استادیوم...

📌مردابی به نام بهائیت(1)🔻در سالهای حکومت پهلوی انگلیس خبیث ب...

📌استدلال‌های آبکی سروش 🔻هادی سروش که همواره قلمش در خدمت منا...

📆 ۱۶ آذر ؛ روز دانشجو ؛ روزی که شعار مرگ بر آمریکا متولد ش...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط