📍برای غزه

📍برای غزه

📝 نواصولگرا نوشت:

🔹در این وضعیت که نسل کشی مردم غزه بی توقف ادامه دارد و هر روز ده‌ها نفر فقط برای فلسطینی بودن کشته می‌شوند، چه باید گفت؟ دیگر جایی برای تحلیل استراتژیک یا سیاست بین‌الملل، معنای چندانی ندارد. قلب‌های ما مچاله شده و جان‌هایمان به لب رسیده. بعضی اوقات دیگر توان روانی برای دیدن ویدیوهای روزانه از غزه را نداریم. این دنیایی است که تمدن غربی برای ما به ارمغان آورده. آنها که برای دستگیری یک نفر در تهران بیانیه و نشست و قطعنامه صادر می‌کردند، حالا برای این کشتار وحشیانه، سکوت کرده و حتی در برخی اوقات حق را به قاتل و جنایتکار می‌دهند.

🔹اما سوال ما باید این باشد که وظیفه ما در این لحظه چیست؟

واقعا امکان اقدام نظامی یا حمایتی از این دست وجود ندارد کمااینکه صادق‌ترین و بهترین نیروهای جبهه حق در یک سال و نیم اخیر برای همین هدف مقدس به شهادت رسیدند اما جنایت متوقف نشد.

با این وجود راه‌هایی هست که شاید در اندازه خود موثر باشد:
[ اهدای مبلغی ولو کم به فلسطینیان از طریق سایت رهبر معظم انقلاب،

اعتراض در پلتفرم‌های مجازی به ویژه به زبان‌های انگلیسی و عربی و خطاب به مسئولین کشورهای اسلامی و غربی

از جمله کارهایی است که ما می‌توانیم انجام دهیم. صداها باید بلندتر شود تا شاید اثری داشته باشد. ]

🔹در این میان دعا هم بسیار حیاتی و اساسی است. خداوند متعال معمولا در لحظه‌ای قدرت خود را نشان می‌دهد که هیچ کسی انتظارش را ندارد.

قرآن می‌گوید که بنی‌اسرائیل به موسی می‌گفتند «پيش از آنكه به سوي ما بيائي آزار ديديم و (هم اكنون پس ‍ از آمدنت نيز آزار مي‏بينيم) كي اين آزارها سر خواهد آمد؟
گفت اميد است پروردگارتان دشمن شما را هلاك كند و شما را در زمين جانشين (آنها) سازد و بنگرد چگونه عمل مي‏كنيد؟»

و خدا دقیقا در زمانیکه فرعون و فرعونیان در اوج قدرت و توانمندی بودند، آنها را در نیل غرق کرد.

اینجا مقاومت در تمام ابعادش و در مسیر عبودیت پروردگار مهم است. لذا تواصی به صبر و تقوا هم حتما مورد نیاز ما و امت اسلامی خواهد بود.

🆔@ghalibaffan
دیدگاه ها (۰)

@nouyan

❤️🎧 یه آهنگ عاشقانه برای کسی که شیرینیِ زندگیته!اگه دنبال آه...

🌀 یک توریست آمریکایی در ایران دچار شوک فرهنگی شده است!⛔️ می‌...

جنگ جهانی اول با حداقل ۷۰ میلیون کشته،عاملش غربی هاجنگ جهانی...

📍 چه وضعیتی‌ست که راه انداختید؟! یک بار برای همیشه تکلیف‌تان...

گاهی فاصله‌ی بین مرگ و زندگی، فقط چند ساعت است...و دانشمندان...

🔴چرا تروریست‌ها این مولوی‌های اهل سنت سیستان و بلوچستان رو د...

🎬❤️ پشت هر تغییری، کلی تلاشه؛ و پشت هر تلاش، یه عالمه خاطره!...

ما هیچ مشکل فناورانه‌ای در کشور نداریم که نتوانیم با تکیه بر...

«خدا نکند» از آن ترانه‌هایی‌ست که عشق را در مرز میان دلتنگی ...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط