به نام خدا

به نام خدا
.
#قسمت_ششم، از سلسله پستهای #فلسفه_و_دلایل_صبر امام علی علیه‌السلام بعد از رحلت نبی مکرم اسلام


#امیرالمؤمنین - علیه السلام در بازستاندن حق خویش تنها به اندرز و تذکر اکتفا نکرد، بلکه بنا به نوشته بسیاری از تاریخ نویسان در برخی از شبها همراه دخت گرامی پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم و نور دیدگان خود #حسنین - علیهما السلام - با سران انصار ملاقات کرد تا خلافت را به مسیر واقعی خود باز گرداند.

ولی

متاسفانه از آنان پاسخ مساعدی دریافت نکرد، چه عذر می ‏آوردند که اگر حضرت علی پیش از دیگران به فکر خلافت افتاده، از ما تقاضای بیعت می ‏کرد ما هرگز او را رها نکرده!!!!، با دیگری بیعت نمی کردیم.


امیر مؤمنان در #پاسخ آنان می ‏گفت: آیا صحیح بود که من جسد پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم را در گوشه خانه ترک کنم و به فکر خلافت و اخذ بیعت ‏باشم؟


دخت گرامی پیامبر، حضرت #صدیقه_طاهره صلی الله علیه و آله و سلم در تایید سخنان حضرت علی -علیه السلام می ‏فرمود: علی به وظیفه خود از دیگران آشناتر است. حساب این گروه که علی را از حق خویش بازداشته‏اند با خداست.
((الامامة والسیاسة، ج‏1، ص 12 وشرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید، ج‏2، ص‏47، نقل از نامه معاویه.))


این نخستین کار امام - علیه السلام در برابر گروه متجاوز بود تا بتواند از طریق تذکر و استمداد از بزرگان انصار، حق خود را از متجاوزان بازستاند،


ولی،


به شهادت تاریخ، امام -علیه السلام از این راه نتیجه ای نگرفت و #حق او #پایمال شد.


اکنون باید پرسید که در چنان موقعیت ‏خطیر ووضع حساس، وظیفه امام چه بود؟

آیا وظیفه او تنها نظاره کردن و ساکت ماندن بود یا قیام و نهضت؟


برای امام علیه السلام بیش از یک راه وجود نداشت، اندرز و یاد آوریهای #امیرالمؤمنین - علیه السلام در مسجد پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم و در حضور گروهی از مهاجرین وانصار، حقیقت را روشن ساخت و حجت را بر همه‏ مسلمانان تمام کرد.


#ادامه_دارد
.
.
.
#شیعه #وحدت #پس_از_نبی
#مقتدر_مظلوم #علی
#امام_علی #امام_علی_علیه_السلام
#یا_مهدی_ادرکنی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#shia_muslim #shia_islam #shia_religion #islam_shia #shia
#muslim #islam #religion

#حق_پایدار_است
دیدگاه ها (۵)

بسم الله الملک القدوس..#خیاط گفته بود فقط آدمهای احمق لباس س...

به نام خدا.#قسمت_هفتم، از سلسله پستهای #فلسفه_و_دلایل_صبر ام...

به نام خدابه نقل از کانال دیده بان انقلاب در فضای مجازی تلگر...

به نام خدا..و باز هم انتشار مطالب #کذب!! و #تحریف_تاریخ توسط...

السلام علیک یا بقیه الله العظم ارواحنالهم فدا

استاد عالی

#نقشه_حذف_امامغصب خلافت از ارکان باورهای شیعیان به‌ویژه شیعی...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط