بذارید یه توضیحی درمورد این soundbox بدم

بذارید یه توضیحی درمورد این soundbox بدم...
در سال ۲۰۰۰ معماری به نام Peter Zumthor انتخاب شد تا توی نمایشگاهی که در شهر هانوور آلمان برگزار می‌شد، ساختمانی عجیب و تماما چوبی با الهام از فرهنگ سوئیسی بسازه. در این ساختمان چوبی از هیچگونه پیچ، میخ یا هر چیز دیگه‌ای که الوارها رو به هم متصل کنه استفاده نشده بود، بلکه این نحوه خاص چیدمان الوار بود که ساختمان رو سر پا نگه می‌داشت و این شیوه باعث به وجود اومدن فضاهای خالی کوچک و مربعی شکلی در کل دیوارها می‌شد.
تمام فضاهای این ساختمان به همدیگه راه داشت و این فضاهای کوچیک خالی توی دیوارها باعث جذب صدا در کل محوطه سازه می‌شدن. وقتی بازدیدکننده از جا به جای این سازه عبور می‌کرد، صدای منحصربفردی می‌شنوید، اعمم از صدای بارون، موسیقی، باد و صحبت مردم.
هدف این معمار از این کار این بود که هر فرد تجربه متفاوت و مخصوص خودش رو از این بازدید یکسان داشته باشه.

ریشه‌ی این تفکر برمیگرده به فلسفه پدیدارشناسی (phenomenology) که به زبان ساده و به طور کلی رویکردیه که معتقده هر شخص تجربه و برداشت مخصوص خودش رو از جهان پیرامونش داره و هر واقعیتی، اول باید توسط ذهن انسان درک و پردازش بشه و فقط با همین راهه که میشه به حقیقت رسید. این به این معنیه که به اندازه هر شخص واقعیتی وجود داره چون تجربه هر شخص با دیگری متفاوته.

از اونجایی که اسم آلبوم جونگده هم دره (DOOR) گفتم "ممکنه" بی‌ربط به این قضیه نباشه 👀
شاید انگیزه‌ی جونگده بیان همین تجربیات متفاوت از زندگیه یا شاید هم تجربیات متفاوت هر شخص از گوش دادن به موسیقی....



♪ ‌─ #CHEN #DOOR
دیدگاه ها (۱)

مینی آلبوم Blossom کیونگسو در رتبه اول آیتونز 3 کشور قرار گر...

مینی آلبوم Blossom کیونگسو در رتبه اول آیتونز 9 و اهنگ Mars ...

فن‌ها حدس میزنن علاوه بر اینکه این عکس شبیه عکسای Sound box ...

آپدیت توییتر چن با اطلاعات پیش فروش چهارمین مینی آلبوم جونگد...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط