شاید امروز سوم شهریور ماه براتون یک روز عادی و سراسر نع

شاید امروز ، سوم شهریور ماه براتون یک روز عادی و سراسر نعمت رو در پیش روتون داشتید .. اما هشتاد و چهار سال پیش در ایران..
در سوم شهریور ۱۳۲۰، ایران در پی حمله همزمان نیروهای متفقین (بریتانیا و اتحاد جماهیر شوروی) به اشغال درآمد. این رویداد که به «تهاجم انگلستان و شوروی» یا «اشغال ایران در جنگ جهانی دوم» شناخته می‌شود، نقطه عطفی در تاریخ معاصر ایران بود.

با آغاز جنگ جهانی دوم در سپتامبر ۱۹۳۹، ایران اعلام بی‌طرفی کرد. اما با توجه به نزدیکی ایران به مرزهای شوروی و حضور کارشناسان آلمانی در کشور، متفقین نگران نفوذ آلمان نازی در منطقه بودند. به همین دلیل، در سوم شهریور ۱۳۲۰، نیروهای بریتانیا از جنوب و شوروی از شمال و شرق به ایران حمله کردند.

خلاصه که هشتاد و چهار سال پیش امروز ، جنگ تازه شروع شد و برای چند سال طول کشید..برید قدر نعمت هاتونو بدونین:)))
دیدگاه ها (۹)

لحظه هایی که حیف نشدن..بعد مدت ها پست های سبز..:>🌱اینجا ساخت...

من عاشق گل با "گلدون‌"ام ، گل هایی که ریشه دارن و پژمرده نمی...

زیبایی این ویدئو>>🌱🫱🏻‍🫲🏼اینجا ساخته شده برای عاشقان طبیعت ،‌...

یکی از عزیز ترین خورشید خانم‌ها بهم یه ایده خیلیی زیبا داد.....

#مناظره_زادبر_زیباکلام ⭕️⭕️ تلفات زمان سازش و تسلیم سه جنگ ب...

شما مگه رضا شاه روحت شاد نمیگید؟ بگید انگلستان غلط کردی رضاشاه مارو بیرون کردی

چرا انگلیس رضا شاه رو اخراج کرد ؟!

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط