{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

بسم الله الرحمن الرحیم

بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ قسمت سوم :
انسان نمی‌تواند مطیع، تابع و پیرو اشکال، علامات، مجسمه، گاو پیشانی سفید، گوساله‌ سامری و ...، باشد، بلکه فقط می‌تواند از انسان تبعیت کند، خواه انسان فاسد و فاسق و خواه انسان کامل - لذا در قرآن کریم به امام حق و امام باطل تصریح شده است و به پیروی از الگوهای الهی و امامان بر حق امر شده است.
خداوند متعال انسان کامل، یعنی حضرت محمد مصطفی صلوات الله علیه و آله را برای هر کس که به خدا ایمان دارد و به معاد اعتقاد دارد، به عنوان بهترین نماد و الگو معرفی می‌نماید:لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِّمَن كَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَالْيَوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللَّهَ كَثِيرًا - قطعاً براى شما در اقتدا به رسول خدا سرمشقى نيكوست براى آن كس كه به خدا و روز بازپسين اميد دارد و خدا را فراوان ياد مى‏ كند.(سوره احزاب آیه 21)
پس از ایشان نیز هر انسانی که کامل‌تر باشد، اسوه و نماد است، که از اهل عصمت و امامان علیهم‌ السلام شروع می‌شود، تا دیگر مؤمنین. هر کس که کامل‌تر بود، او نماد است و هر مسلمانی خودش باید یک نماد اسلام باشد. چنان چه در قرآن کریم می‌فرماید: خدایی باشید، برای خدا تلاش و جهاد کنید، چرا که خداوند متعال شما را مسلمان نامیده است و رسولش را شاهد شما و شما را شاهد تمامی مردم جهان قرار داده است: وَجَاهِدُوا فِي اللَّهِ حَقَّ جِهَادِهِ هُوَ اجْتَبَاكُمْ وَمَا جَعَلَ عَلَيْكُمْ فِي الدِّينِ مِنْ حَرَجٍ مِّلَّةَ أَبِيكُمْ إِبْرَاهِيمَ هُوَ سَمَّاكُمُ الْمُسْلِمينَ مِن قَبْلُ وَفِي هَذَا لِيَكُونَ الرَّسُولُ شَهِيدًا عَلَيْكُمْ وَتَكُونُوا شُهَدَاء عَلَى النَّاسِ فَأَقِيمُوا الصَّلَاةَ وَآتُوا الزَّكَاةَ وَاعْتَصِمُوا بِاللَّهِ هُوَ مَوْلَاكُمْ فَنِعْمَ الْمَوْلَى وَنِعْمَ النَّصِيرُ - و در راه خدا چنانكه حق جهاد در راه اوست جهاد كنيد اوست كه شما را براى خود برگزيده و در دين بر شما سختى قرار نداده است آيين پدرتان ابراهيم نيز چنين بوده است او بود كه قبلا شما را مسلمان ناميد و در اين قرآن نيز همين مطلب آمده است تا اين پيامبر بر شما گواه باشد و شما بر مردم گواه باشيد پس نماز را برپا داريد و زكات بدهيد و به پناه خدا رويد او مولاى شماست چه نيكو مولايى و چه نيكو ياورى.(سوره حج آیه 78)
نماد اسلام عزیز، همان شهادتین می‌ باشد.(پایان)
دیدگاه ها (۰)

تلاوت آیه ۲۱ سوره مبارکه احزاب

📖 تلاوت زیبای آیه ۲۱ سوره احزاب🗣 #سیدمحمدجواد_حسینی در جمع پ...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت اول :با توجه به مواجهۀ مردم...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت اول :صرفاً پرونده‌ اعمال شی...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت چهارم :إِنَّ اللَّهَ اشْتَر...

بیشتر از اون چیزی که فکر می‌کنیم ادیان به هم شبیه هستند؟ چرا...

بسم الله الرحمن الرحیم قسمت اول : سالروز میلاد رسول اکرم و ا...

از دوستی خدا گفتند آنان که کتاب خدا را اندیشه نکردند....

لْأَنْفَالالَّذِينَ عَاهَدْتَ مِنْهُمْ ثُمَّ يَنْقُضُونَ عَه...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط