{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

بسم الله الرحمن الرحيم

بسم الله الرحمن الرحيم
پاسخ قسمت اول :
به فرض محال که چنین باشد، حال باید چه کنیم و از رأی به کدامیک منصرف شویم؟! از آنجا که به اصطلاح طرفداران آقای قالیباف این جوّ را راه‌ انداخته‌ اند، آیا مقصود این است که چون هر دو مثل هم هستند، طرفداران آقای جلیلی به آقای قالیباف رأی دهند؟! حالا چرا بر عکسش نباشد؟! بنابراین، مهم است که توجه داشته باشیم، هدف از این ترفندهای تبلیغاتی چیست؟!
بی‌تردید، هیچ دو نفری مثل هم نیستند، به ویژه آقایان جلیلی و قالیباف! نه مواضعی شبیه به هم دارند - نه سابقه‌ای مثل هم دارند و نه عملکردی مثل هم!
در تشبیه این دو به هم نوشته‌اند: دو نیروی انقلابی، ذخيره نظام، هم خون فکری، دو شخصیت مغتنم انقلاب؟!
در صفت نیروی انقلابی که ده‌ها میلیون مردم ایران شبیه به هم هستند!
اما همخون فکری یعنی چه؟! در حالی که می‌دانیم که تفکرات این دو، حتی نزدیک به هم نیز نمی‌باشد! و البته توصیف مغتنم را امام خامنه‌ای در مورد شهید آیت الله دکتر رئیسی فرمودند که این بی‌وجدان‌ها، می‌خواهند تفسیر به رأی و مصادره به مطلوب کنند!
تبلیغات : دقت شود که تبلیغات، دامنه و ابعاد وسیعی دارد و چون مخاطب اذهان عمومی مردم می‌باشد؛ صالحان از هر راه درست ومشروعی که بتوانند برای معرفی و جلب نظر مساعد استفاده می‌ کنند و ناصالحان،ازهیچ ترفندی برای فریب فرو گذاری نمی‌کنند!
یک دوره گفتند: جلیلی خودش خوب است، اما کُتش چروک بود - ظاهرش مطلوب نیست و چون این لجن‌ پراکنی‌های سبک، نتیجۀ معکوس داد و نقد یا بهانه‌‌ دیگری علیه او نیافتند، حالا می‌گویند: قالیباف و جلیلی، مثل هم هستند؟!
شاید ظاهر جمله، بسیار ساده به نظر رسد، اما در این ترفند، اهدافی در نظر است، از جمله:
1- در فکور و انقلابی بودن دکتر جلیلی، تردید و شبهه‌ای نیست، اما در مورد دکتر قالیباف، درست یا غلط، تردیدهایی جدی وجود دارد؛ لذا با این القا، هر دو را به صورت مساوی، فکور و انقلابی و مغتنم معرفی می‌کنند! و بدیهی است که قصد، مثل قالیباف معرفی کردن جلیلی نیست، بلکه مثل جلیلی معرفی کردن قالیباف است!
2- هر کدام از این دو نامزد، در مسئولیت‌ هایی که داشتند، مواضع، عملکردها و سوابقی دارند.
به عنوان مثال:
دکتر جلیلی، پس از دبیرستان، در دانشگاه تهران، علوم سیاسی و معارف اسلامی را تا مقطع دکترا ادامه داد - استاد دانشگاه امام صادق علیه السلام می‌باشد - جانباز است و پای راست خود را در سال 1365 در عملیات کربلای 5 از دست داد - 18 سال سابقه فعالیت در وزارت امور خارجه دارد - (ادامه دارد...)
دیدگاه ها (۰)

بسم الله الرحمن الرحيمپاسخ قسمت دوم :در سال 1380 و در سن 36 ...

بسم الله الرحمن الرحيمپاسخ قسمت سوم :بلکه تبیین این مهم است...

بسم الله الرحمن الرحيم حق پرستی نه آرمان پرستی :من آرمان پرس...

بسم الله الرحمن الرحیمقسمت دوم : خاموشی اصل است نه حرف : آنا...

#پست_چهارمتعدادی از پستهای این شهید عزیز صادق زرین🤦‍♂تا اینج...

تعدادی از پستهای این شهید عزیز صادق زرین#پست_دوم🤦‍♂تا اینجای...

#پست_سومتعدادی از پستهای این شهید عزیز صادق زرین🤦‍♂تا اینجای...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط