این شخص را می شناسیدبه نظر شما چند جاسوس در کشور داریم

آيا ميدانيد صاحب تصوير بالا كيست؟
نام واقعى او إيلي كوهين بود(إلياهو بن شاؤول كوهين)
اما در سوریه همه او را به نام کامل امین ثابت می‌شناختند.
مردی وطن دوست، تندرو و مخالف سرسخت اسرائیل
الی کوهن در اسکندریه در یک خانواده ارتدوکس و صهیونیست در سال ۱۹۲۵ به دنیا آمد. پدر او از حلب سوریه به مصر مهاجرت کرده بود
او در مصر تا مدرک الکترونیک خود را تکمیل کرده و فعالیتهای یهودی و صهیونیستی خود را مدیریت کند. کوهن در بسیاری از عملیات دولت اسرائیل در مصر نقش داشت ولی مدرکی از فعالیتهای او توسط دولت مصر ارائه نشده‌است.
پس از درگیری سوئز، شدت درگیریها بین دولت مصر و یهودیان کوهن مجبور شد مصر را ترک کرده و به اسرائیل مهاجرت کند به استخدام اطلاعات ارتش اسرائیل درآمد. تصمیم گرفت به خدمت موساد در آید؛ ولی موساد او را رد کرد.
پس از آن که رئیس موساد موساد تصمیم به استخدام کوهن گرفت. مأموریت انتخاب شده برای او نفوذ به دولت سوریه بود.
و با هویتی جعلی به عنوان یک بازرگان سوری که از آرژانتین به کشور خود بازمی‌گردد برای او تهیه شد.
در سال بعد او به دمشق رفت. در چند سال بعدی، او هویتی به نام کامل امین داشت. موفق شد اعتماد افراد زیادی در ارتش و دولت سوریه را به دست آورد

یکی ازمهم ترین توسط او وقتی بود که از بلندیهای جولان بازدید کرد و موفق شد اطلاعات نظامی سوریه بود که برای کمک به سربازانی که زیر آفتاب کشیک می‌دادند قصد دارد درختانی را در بالای سر آنها بکارد. بعداً این درختها به عنوان هدف برای ارتش اسرائیل مورد استفاده قرار گرفت.
کوهن همچنین موفق شد از برنامه مخفی ارتش سوریه برای ایجاد پدافندِ چندلایه پرده بردارد
دستگیری جاسوس رده بالا بیشتر کرد. با کمک نیروهای شوروی سابق و با کمک تجهیزات آنان خطوط رادیویی زیر نظر گرفته شد. این تجهیزات موفق به ردیابی کوهن در هنگام انتقال اطلاعات به اسرائیل شدند. بعد از محاکمه نظامی، او به جرم جاسوسی مجرم شناخته شد و به اعدام محکوم گردید. کوهن در بازجویی‌ها هیچ‌کدام از اطلاعات سری اسرائیل را فاش نکرد.
دیدگاه ها (۱)

جواد ظریف بارها مدعی شده است که اسرائیل مخالف برجام بود؛ اما...

ماجرای محموله سلاح های کشتار جمعی از امریکا به اسراییل

به مناسبت سالگرد طوفان الاقصی!

🔶 وقتی جاسوس، از خودی‌ها خودی‌تر می‌شود!🔻گاهی خطرناک‌ترین نف...

🔻به نام خدایی که طوفان را آفرید.🔸️وقتی آخرین نفرات ارتش «دفا...

سیاسی اجتماعی

✅️رهبری اتمام حجت کردن در مورد جنگ چه موضع گیری داریم❌️باز ف...

🎞 فراتر از مرزها✏️ هر سطح و نوعی از تهدید باید با پاسخ فوری ...

وقتی انقلابی نما سخنگوی دشمن میشود به روایت دکتر زارعی

🚨هر سطح و نوعی از تهدید باید با پاسخ فوری و اثرگذار و بدون م...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط