هشدار سایبری دربارۀ استارلینک در ایران

🔺هشدار سایبری دربارۀ استارلینک در ایران

🔹یک کارشناس امنیت سایبری هشدار داد اینترنت ماهواره‌ای استارلینک می‌تواند به ضرر امنیت کشور تمام شود و به تقویت شبکه نفوذ دشمن کمک کند.

🔹احسان کیانخواه، پژوهشگر فضای مجازی، دربارۀ تغییر رنگ ایران در نقشۀ رسمی سایت استارلینک گفت: استارلینک بدون رعایت مصوبۀ سازمان تنظیم مقررات، در شرایط جنگی اقدام به فعال‌سازی سرویس در ایران کرده است. به گفتۀ او، هدف این اقدام، دور زدن گیت‌وی ملی و قوانین کشور است تا امکان ایجاد شبکۀ مش و تقویت ارتباطات نفوذی‌ها در داخل فراهم شود.

🔹او همچنین هشدار داد: تنها اتصال ۱۰ نقطه برای راه‌اندازی یک شبکۀ مش کافی‌ است و مردم نباید ناآگاهانه با استفاده از مودم‌های استارلینک به دشمن کمک کنند. هرکسی که چنین تجهیزاتی را شناسایی کرد، باید اطلاع دهد چون این شبکه‌ها می‌توانند پدافند کشور را تحت‌تأثیر قرار دهند.

🔹به‌تازگی ایران در نقشۀ سایت استارلینک از رنگ خاکستری (غیردسترس) به آبی تیره (به‌زودی در دسترس) تغییر کرده؛ اتفاقی که احتمال توسعۀ خدمات این شرکت در ایران را تقویت می‌کند. این تحول هم‌زمان با حملات رژیم صهیونیستی و محدودیت‌های اینترنتی رخ داده و نگرانی‌ها دربارۀ اهداف امنیتی و سیاسی استارلینک را افزایش داده است.
دیدگاه ها (۰)

⭕️ تا امروز این مراکز مهم رژیم صهیونی را زدیم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮...

♨️ واکنش رسانه های جهان درباره حمله آمریکا به ایرانمشارکت آم...

‼️‼️‼️ چرا تنگه هرمز شاهرگ حیاتی انرژی جهان است؟!

🔴در معرض تشعشع هسته‌ای قرار گرفتید اگر:▪️دستگاه‌های الکترونی...

سلام ، اول اینکه تجمعاتی که تو نماینده ی دروغگو گفتید غیر قا...

بسم الله الرحمن الرحیم پاسخ قسمت اول :لذا ما خود را پیروز ای...

به حساب گروسی رسیدید؟/ در ستایش «دو صد گفته چون نیم کردار نی...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط