دانشجویان باید آزادانه رفتار دولت را نقد کنند

‍ ✍ ️ دانشجویان باید آزادانه رفتار دولت را نقد کنند

✅ چند روز قبل مقام معظم رهبری(حفظه‌الله) دیداری با دانشجویان داشتند، ایشان در این دیدار بر این نکته تاکید داشتند که دانشجو نباید نسبت به امور مملکت بی‌تفاوت باشد؛ همچنین نباید ملاحظات دیپلماسی را لحاظ کرده و نقاط ضعف دولت را نادیده بگیرد. ایشان خطاب به دانشجویان از لفظ «آتش به اختیار» استفاده کردند.

📚 خبرگزاری انتخاب، کد خبر: 348916)

🔷 برخی با تفسیر نادرست از جمله «#آتش_به_اختیار» گفتند: رهبری فتوا داده و طی آن، دست نیروهای انقلابی را برای هر اقدامی باز گذاشته‌ است. آنان این جمله را به جنگ و تندخویی و درگیری فیزیکی معنا کردند.
در پاسخ می‌گوییم:

🔻 اولا: ایشان در مورد مسائل فرهنگی سخن می‌گویند، ایشان فرمودند: «من به همه‌ آن هسته‌های فکری و عملیِ جهادی، فکری، فرهنگی در سرتاسر کشور مرتباً می‌گویم: هرکدام کار کنید؛ مستقل و به‌ قول میدان جنگ، آتش‌به‌اختیار... .»(همان) این جمله یعنی در مسائل فرهنگی و برای رشد جامعه و اصلاح فرهنگ تلاش کنید.

🔻 ثانیا: ایشان مصداق این آتش به اختیار را هم بیان کردند که تماما به آزادی بیان مربوط می‌شود: «... تخاطب واقعی لازم است، میزگرد لازم است، سخنرانی لازم است، نشریّه لازم است، بحث‌های دونفره و سه‌نفره لازم است، جلسات تحلیل لازم است؛ این‌جور با مخاطبین‌تان بنشینید؛ و مانند این کارها.»(همان)

🔻 ثالثا: ایشان همیشه و در سخنان خود، بر رعایت قانون تاکید داشته اند.

📚 خبرگزاری ایسنا، کد خبر:96032212116)
دیدگاه ها (۱)

‌✍ مقتدایت کیست بانو؟🏴 آنکه فرموده بودبرای زن بهتر آن است که...

‌📿 پسرحزب اللهی و مذهبی که غیرت داری و حواست بهخواهر دینیت ه...

#دلارام منتشر شد...هم اکنون در کانال تلگرام و سایت رسمی حامد...

#آواتار_رمضان#دخترونه#ندا_بانو

گزیده مصاحبه دکتر #شهریار_زرشناس با خبرگزاری فارس ⭕️ روند ته...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط