🔰نخست وزیر موقت رژیم صهیونیستی: بلای بدی بر سر اسرائیل خواهد آمد _ ادامه....🔰

روزنامه کيهان1401/09/02

*خشم هم‌حزبي‌هاي نتانياهو *

از سوي ديگر در داخل حزب ليكود نيز اختلافات با نتانياهو بالا گرفته و منابع رسانه‌ای از خشم اعضای حزب «لیکود» از «بنیامین نتانیاهو» رئیس‌این حزب و نخست‌وزیر جدید مامور تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی به دلیل ساختار کابینه مد نظر او خبر می‌دهند. وبگاه «عرب ۴۸» با انتشار گزارشی در این خصوص نوشت که خشم اعضای لیکود به این دلیل است که معتقدند، هیچ پست وزارتی مهمی برای اعضای این حزب باقی نمانده است و این خشم را متوجه رئیس‌حزب و مامور تشکیل کابینه یعنی، بنیامین نتانیاهو می‌دانند. با این حال، بر اساس آنچه رسانه‌های اسرائیلی روز سه‌شنبه فاش کردند، لیکود بیشترین تعداد کرسی وزارتی، از جمله دو وزارتخانه مهم را در دست گرفته است.

به نوشته این رسانه‌ها، پیش‌بینی می‌شود از حزب لیکود، «یوآف گالانت» به عنوان وزیر جنگ و «میری ریگف» به عنوان وزیر آموزش و پروش انتخاب شود. همچنین نتانیاهو به دنبال آن است که «رون دیرمر» سفیر سابق در واشنگتن و نزدیک به خود را به عنوان وزیر خارجه انتخاب کند، هرچند که وی اين پست را رد کرده است. در اين صورت، «امیر اوحانا» به عنوان رئیس‌کنست انتخاب خواهد شد. اما اگر دیرمر به عنوان وزیر خارجه انتخاب نشود، اوحانا وزیر خارجه خواهد شد و «یوآو کیش» رئیس‌کنست خواهد بود.

*کاسبی رژیم صهیونیستی از بی‌ثباتی‌های منطقه‌ای و جهانی *

همزمان گزارش‌هاي آماري حكايت از آن دارد كه ميزان فروش تسليحات نظامي از سوي رژيم صهيونيستي پس از جنگ اوکراین و از خلال عادی‌سازی روابط با برخی کشورهای عربی رکورد زد. روزنامه عبری زبان‌هاآرتص در اين ارتباط نوشته است که در سال ۲۰۲۱ حجم قراردادهای نظامی رژیم صهیونیستی ۳۰ درصد نسبت به سال ۲۰۲۰ رشد داشته است و از ۸.۶ میلیارد دلار به ۱۱.۳ میلیارد دلار افزایش یافته است.

در حالی که تعداد قراردادهای امضا شده در سال جاری از ۶ هزار قرارداد سال ۲۰۲۰ و ۵ هزار و ۴۰۰ قرارداد سال ۲۰۲۱ به ۴ هزار قرارداد کاهش یافته است ولی پیش‌بینی می‌شود که در سال جاری برغم این کاهش حجم، مبلغ سود حاصل از این قراردها بسیار فراتر از دوسال پیش از آن باشد.‌هاآرتص افزود: «از عوامل اصلی افزایش صادرات تجهیزات نظامی اسرائیل می‌توان به عادی ‌سازی روابط با کشورهای عربی و جنگ اوکراین اشاره کرد.»‌هاآرتص اضافه کرد: «افزایش استفاده از پهپاد در جنگ اوکراین و حملات گسترده هوایی روسیه، تلاش برای خرید سامانه‌های پدافند هوایی در اروپا را افزایش داده است و هم اکنون درحال امضای قراردادی سنگین با آلمان برای فروش سامانه حیتس است.» پیشتر بنی گانتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که دوسال پس از عادی ‌سازی روابط با کشورهای عربی، قراردادهای به مبلغ ۳ میلیارد دلار با کشورهای منطقه بسته شده است و این درحالی است که این بازار تاکنون مقابل اسرائیل بسته بوده است.
دیدگاه ها (۰)

پایان شمارش آراء انتخابات اسرائیل🔹کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی: ا...

غافلگیری حزب نتانیاهو از مشارکت اعراب در انتخاباتیک منبع در ...

❌خشم حزب نتانیاهو از نتایج انتخابات کنست رژیم صهیونیستی🔹حزب ...

🔴پایان شمارش ۳۱ درصد از آرای انتخابات رژیم صهیونیستی▪️شبکه ا...

🇮🇱التماس نتانیاهو برای انتخاب مجددنخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ب...

⚡️انتقاد تند کارشناسان بی‌بی‌سی از ترامپ؛ «گاو نر خرابکار»🟡د...

♨️هشدار وزیر خارجه عمان به آمریکا و رژیم صهیونیستی: ایران را...

فعلاً این خبرروپخش کردن آخرش ببینیم خبر#مرگشون چی میشه...💠 ا...

♨️میزبانی از پایگاه آمریکا خیلی گران تمام شد؛ وزیر خارجه قطر...

سیاسی اجتماعی

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط