{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

✅ سخنرانی مشترک رهبران مقاومت در «منبر قدس»

✅ سخنرانی مشترک رهبران مقاومت در «منبر قدس»

🔹«منبر قدس» عنوان برنامه مشترک سخنرانی شماری از رهبران جبهه مقاومت با شعار «طوفان الاحرار» بود که ساعتی پیش در آستانه «روز قدس»، واپسین جمعه ماه مبارک رمضان برگزار شد.

🔹رئیس‌جمهور کشورمان در سخنانش با بیان اینکه «عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، قمار روی اسب بازنده است» اظهار داشت: «امروز طرح‌های سازش‌کارانه به بایگانی تاریخ رفته و اجرای هرگونه طرحی بدون حضور فلسطینی‌ها غیر ممکن است».

🔹دبیرکل حزب‌الله لبنان با یادآوری اینکه جنگ جولای(۳۳ روزه)، پروژه خاورمیانه جدید و به همراه پروژه «اسرائیل بزرگ» را دفن کرد، ادامه داد: «عملیات طوفان الاقصی، رژیم اسرائیل را در لبه پرتگاه و سقوط نهایی و زوال قرار داده و نشانه های آن با گذشت زمان آشکار خواهد شد.»

🔹«اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) هم در سخنانی، ضمن محکوم‌کردن حمله رژیم صهیونیستی یه کنسولگری ایران در دمشق گفت: «ما بر خواسته‌های خود یعنی آتش‌بس دائمی، عقب‌نشینی کامل اشغالگران از غزه و بازگشت آوارگان به مناطق زندگی خود و برداشته‌شدن محاصره نوار غزه اصرار داریم».

🔹«عبدالملک بدرالدین الحوثی»، رهبر جنبش انصارالله یمن هم با بیان اینکه «برای پشتیبانی بیشتر از ملت فلسطین تلاش می‌کنیم توان موشکی و دریایی خود را افزایش دهیم»، اظهار داشت: «از هیچ تلاش برای یاری ملت فلسطین که حماسه بی نظیری را به نمایش گذاشته است، دریغ نمی‌کنیم.»

🔹«هادی العامری»، دبیرکل سازمان بدر عراق هم با بیان اینکه «ما امروز برای پایان‌دادن به اشغال عراق توسط آمریکا مصمم‌تر هستیم و بازگشتی از این تصمیم درکار نیست» خطاب به ساکنان نوار غزه گفت: «با جان و خون خود در کنار شما ایستاده ایم، شرافتمندان شما را تنها نمی‌گذارند و آنهایی که شما را تنها گذاشته‌اند خائن و خوار هستند».

@lianpars
دیدگاه ها (۰)

♨️سردادن شعار «فلسطین آزاد» توسط رئیس‌جمهور بزرگترین کشور مس...

🔸اظهارات سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در بدو ورود به نیوی...

♨️تشدید تجاوزات صهیونیست‌ها در کرانه باختری؛ ۲ هزار تعدی در ...

♨️رئیس جمهوری در اندازه ایران در سازمان‌ملل✍امروز باید منصف ...

❗️بشارت عجیب درباره تحولات آینده منطقه❗️انتشار برای اولین با...

🔻سرمایه مقاومت نباید خرج منافع سیاسی یک جریان داخلی بشود! ✍🏻...

🔻بازی تکراری حجاب در پازل اسرائیلی🔹ناکامی در جبهه نظامی بار ...

گفتاری از سرلشکر غلام‌علی رشیدباید‌ دستاوردهای‌ نظامی حاج‌قا...

🟧🟠༅●➜ اَهَــمِ‌اخبـار🟠🟧چهارشنبه ۱ مهر 🇵🇸 ⃟⃢ 🇮🇷 روز پرچم ٖٖٖ┏...

آیا سند جدید جنبش #حماس، رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخته؟!...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط