{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

صادق زیباکلام: اگر مردم در انتخابات شرکت نکنند و به نامزد

صادق زیباکلام: اگر مردم در انتخابات شرکت نکنند و به نامزدهایی که حداقل انتظارات را دارند یا چهره‌های میانه‌روی اصولگرا رأی ندهند، تندروها با حداقل آرای حوزه‌های انتخابیه خود‌ به مجلس راه می‌یابند.

صادق زیباکلام افزود: حضور تندروها در مجلس دهم، شرایطی مانند مجلس نهم را رقم خواهد زد، شرایطی که طی آن، مجلس به تریبونی علیه دولت تبدیل می‌شود و دیگر حتی بحث نظارت بر دولت که وظیفه مجلس است هم محلی از اعراب نخواهد داشت، بلکه تندروها به دلیل غرض‌ورزی سیاسی، هر فعالیت دولت روحانی را تخطئه خواهند کرد.

وی با اشاره به احضار مکرر وزرا به مجلس یا سؤال از آنان از سوی نمایندگان تندروی مجلس نهم، خاطرنشان کرد: در صورت عدم مشارکت مردم در انتخابات، تندروها بار دیگر با 10یا15 درصد آرای حوزه‌های انتخابیه به مجلس راه می‌یابند و همین شیوه را پی می‌گیرند، از این رو لازم است پای صندوق‌های رأی حضور یابیم تا حتی‌الامکان کار را برای نامزدهای تندرو دشوار کنیم.
دیدگاه ها (۱۰)

پر سرو صداهای بی قانون

رأی منفی رسایی به کلیات طرح مقابله با نفوذ!

🔻قالیباف باز هم مانع استیضاح وزرا می‌شود؟🔹️بیش از ۷۰ نماینده...

آیت‌الله سعیدی: دشمن با سیاست «نه جنگ نه صلح» به دنبال ایجاد تحیر در جامعه است

🔻پاداش نادره رضایی برای حمایت از اغتشاشگران ۱۴۰۴/ معاون معزو...

قانون تو را قبول ندارد!https://farhikhteganonline.ir/news/25...

ثبت استیضاح عراقچی در سامانه مجلسبا توجه به خطای اخیر وزیر خ...

خَسف | قصه بیست و نهم: ابوحنیفه و مالک (بخش اول)شاگردانی که ...

🌹بخش اول🌹🔴 مهم / آنچه از حسن روحانی نمی‌دانید‼️🔻متولد ۹ دی ۱...

https://www.rokna.net/fa/tiny/news-1253641به گزارش رکنا، روز...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط