دانشدفاع

📡
#دانش_دفاع
🔻 ناوهواپیمابر «فوجیان» چین که سال گذشته وارد نیروی دریایی این کشور شد را می‌توان اوج فناوری این کشور در حوزه دریایی دانست، به طوری که به خوبی قابلیت رقابت با پیشرفته‌ترین ناوهای هواپیمابر آمریکا را دارد.

🔹به نوشته وبگاه دیفنس عربیک، چین با راه‌اندازی جدیدترین ناو هواپیمابر خود به نام «فوجیان» که با سیستم «منجنیق الکترومغناطیسی» شناخته می‌شود، توانسته نیروی دریایی خود را به شکل قابل توجهی توسعه دهد. این فناوری موجب می‌شود تا هواپیماها ضمن حجم زیادی سوخت، مقادیر بیشتری مهمات را حمل کنند.

🔹طبق این گزارش، ناو فوجیان را می‌توان ستون فقرات برنامه‌های جاه طلبانه چین دانست. این ناو هواپیمابر می‌تواند هواپیماهای جنگی با بال تاشو، هواپیماهای بال ثابت و هواپیماهای هشدار دهنده و کنترل اولیه را حمل کند. پس از راه‌اندازی این ناو هواپیمابر، چین پس از آمریکا دومین کشور جهان است که از روش منجنیق الکترومغناطیسی برای برخواست هواپیما از عرشه کشتی استفاده می‌کند. این تحول یک گام فنی رو به جلو نسبت به فناوری های قدیمی است که از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون استفاده می‌شود.

#خبر_جهادی
✔️🆔@khabarjahadi
دیدگاه ها (۰)

✨🦋حاجتِ آخرِ این قوم خدایا نرسیدصاحب سبزترین خیمه ی صحرا نرس...

✨🌷#جسمی_که_ذوب_شد کوله پشتی اش پر از گلوله آتیش گرفتنتونستند...

📡#دانش_دفاع🔻«اگرچه هدف نهایی نیروی دریایی چین گسترش نفوذ خود...

🛑منابع خبری از دیدارهیاتی از حزب الله لبنان با رئیس‌جمهور ای...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط