سبکزندگی

#سبک_زندگی

✍ امروزه خیلی از مردم از مشکلات بی‌خوابی و کم خوابی رنج می‌برند. علت اصلی این مساله این است که سبک زندگی ما مناسب با بدن ما نیست. خداوند متعال عشاء ( سیاهی شب ) را برای خوابیدن و بین الطلوعین ( ابتدای اذان صبح تا طلوع آفتاب ) را برای بیداری قرار داده است. اما عموم مردم تا نزدیک نیمه شب بیدار و روز‌ها را می‌خوابند.

امام صادق علیه السلام می‌فرماید:
خواب صبحگاهی شوم است، روزی را طرد و رنگ پوست را زرد و زشت و دگرگون خواهد کرد و این خواب، خواب هر آدم شومی است؛ زیرا خداوند متعال روزی را بین طلوع فجر و طلوع خورشید تقسیم می‌کند. پس، از این خواب برحذر باش.

📚 من لایحضره الفقیه، ج ۱، ص ۵۰۲

از طرفی خواب قبل از ظهر که به خواب قیلوله شهرت دارد و سنت نبی مکرم اسلام صلی الله علیه و آله است، ترک شده و این باعث می‌شود ضررهای زیادی به بدن وارد شود.

امام صادق علیه السلام می‌فرماید:
شخصی به خدمت حضرت رسول خدا صلی الله علیه و آله آمد و عرض کرد که من حافظه قوی داشتم و اکنون فراموشی بر من غالب شده است. حضرت فرمودند که آیا خواب قیلوله می‌کردی و حال ترک کرده‌ای؟ گفت: بلی. حضرت فرمودند که باز خواب قیلوله بکن. چنان کرد و حافظه‌اش برگشت.

📚 حلیة المتقین، ص ۱۷۰ #بخون
دیدگاه ها (۲)

#سبک_زندگی✍ امروزه خیلی از مردم از مشکلات بی‌خوابی و کم خواب...

چرخ گردونچه بخندد ?چه نخندد 😐 تو بخند ?غصه ای گر سر راه تو ...

#کودک😷 چرا کودکان، اصلی‌ترین قربانیان آلودگی هوا هستند ؟👦 ک...

آیت الله مجتهدی تهرانی (ره) :گاهی انسان یک دعاهایی میکند که ...

السلام علیک یا امیرالمؤمنین روحی لک الفداء

ولادت باسرسعادت حضرت امیر البررة امام الابرار والمسلمین اول ...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط