{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

❌بیانیه نویس های اصلاحات دوباره برای وارد کردن کشور به فر

❌بیانیه نویس های اصلاحات دوباره برای وارد کردن کشور به فرآیند مذاکرات شروع به دو قطبی سازی و توهین به مردم انقلابی کرده اند.

بیانیه نویس های اصلاحات که بعد از کودتای دیماه توسط نهادهای امنیتی بازداشت شده بودند حالا برای کمک به راهبرد آمریکا در بازی دادن ایران پای میز مذاکره و تحت فشار قرار دادن نظام دست به قلم شده اند.

جالب است در این بیانیه هیچ اشاره ای به شرارت های مکرر آمریکا و نقض عهدها و....نمیکنند و به بهانه حمایت از دیپلماسی تنها با حمله و توهین به مردم منتقد مذاکرات بی نتیجه با آمریکایی ها عقده های خود را بر سر جامعه هوشیار ایرانی خالی میکنند.

وقتی این جماعت برای حمایت از مذاکره به میدان می آیند باید با شک و تردید به ادامه این مسیر نگاه کرد. اینها پاسبانان منافع آمریکا و غرب در این مملکت هستند.
دیدگاه ها (۲)

✳️ طائب، رئیس سازمان بسیج: ما درخواست آتش‌بس نکردیم؛ او (ترا...

🔺ابراهیم رضایی: تا اجرای تعهدات آمریکا در تفاهم اسلام‌آباد، ...

⭕️از جشن و پایکوبی تا مذاکره با آمریکا!🔹بعد از ۴۸ ساعت جشن و...

دوباره کار برای آمریکا سخت شد و جواد ذلیل دوباره به میدان آم...

با تحریف تاریخ چین، مذاکرات حقارت‌بارشان را توجیه میکنند؟تصو...

📸 تیتر یکسان روزنامه‌ اصلاح‌طلب سازندگی با روزنامه جوان اصول...

روحانی و پروژه قطب سازی دشمن! حسن روحانی، به‌عنوان یکی از چه...

آیا اصلاح‌طلبان زمینه‌ساز حمله سوم به ایران می‌شوند؟!از تفاه...

سیاسی اجتماعی

آپدیت ویورس BIGHIT MUSIC درباره اقدامات قانونی برای محافظت ا...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط