بسم الله الرحمن الرحیم

بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ قسمت دوم :
ﻫ)- ایران کشور ماست، بسیار هم خودش، جغرافیا، تاریخ و مردمش را که خود و اجدادمان نیز از آنان است دوست داریم و به آن عشق می‌ ورزیم؛ اما اولاً دلیل نمی‌ شود که گمان کنیم ایرانیان از همان ابتدای خلقت تا کنون ملائک بوده‌اند و درست متفاوت با تمام تاریخ بشر در روی زمین، هیچ گاه دوره‌ جهالت و بت‌پر ستی یا دوره‌های سیاهِ انحطاط نداشته‌ اند وثانیاًدلیل نمیشود که تاریخ تحول فکری، فرهنگی، علمی و اجتماعی در تاریخ همین ملت را نفی کنیم.
بالاخره تاریخ نیز تاریخ است، با چندتا شعارِ ایران - ایران نیز متغیر نمی‌شود. هم تاریخ بت‌پرستی‌های ایرانیان در دوره‌ آریایی‌ها و پس از روشن است، هم تاریخ مجوس، هم ساسانیان، هم ظلم‌های سیستم‌ های حکومتی، هم طبقاتی کردن مردم و هم تحول‌ شان در اسلام گرایی و ... .
و)- یقیناً چنین نیست که چندتا بی‌ دین وابسته به غرب و نیز عده‌ ای جاهل، ایرانی باشند و صدها میلیون ایرانی در طی این 14 قرنی که از بعثت گذشته است ایرانی نباشند.
ز) - ایران باستان که دم از آن و دینداری مردمش می‌زنند، کجاست؟ زمانی مرزهای ایران از غرب تا روم بود.
بسیاری از رومیان - غرب در گذشته حتی آدمخوار بودند - بسیاری بت پرست بودند - بسیاری یهودی شدند - بسیاری مسیحی شدند - بسیاری مسلمان شدند و حال دین رومیان یا آن بخش از ایران کدام بوده است؟ به نقشه‌ها نگاه کنند و بگویند ایران و ایران باستان که دم از آن می‌زنند یعنی کجا؟دقت شود که ایران، افغانستان، عراق، عربستان، فلسطین یا کشور های اروپایی و مرزهای جغرافیایی است که بشر دور خود کشیده است و دائماً نیز در تغییر و تحول می‌باشد، اما دین‌مرز و حدود الهی است.محدوده جغرافیایی خاک است، اما محدوده‌ دین، عقل و قلب است.(پایان)
دیدگاه ها (۰)

بسم الله الرحمن الرحیم 124 هزار پیامبر از طرف خداوند برای هد...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت اول :هر کس که در این دنیا ز...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت اول :جوانان ما که از سویی جو...

بسم الله الرحمن الرحیم داستان آموزنده :مرد فقیری می‌خواست به...

حضرت ابراهیم علیه السلام در ایران متولد شده و زیست می کرده ا...

ایران در اوایل دوران اسلامیسیاست، فرهنگ، مدیریت و زندگی عموم...

روابط ایران و آلمان در دوره ناسیونال‌سوسیالیسم: پاسخی به ابه...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط