{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

بی‌احترامی به خبرنگاران این بار توسط محافظان وزیر راه/ بر

بی‌احترامی به خبرنگاران این بار توسط محافظان وزیر راه/ برخورد فیزیکی اطرافیان وزیر با مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان

🔹 در حاشیه مراسم حضور وزیر راه و شهرسازی در مبارکه در هنگام ایراد صحبت‌های نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، خبرنگار صدا و سیمای مرکز اصفهان قصد تهیه گزارش تصویری از مراسم را داشت که با مخالفت محافظان وزیر و بی‌احترامی آنان به خبرنگار صدا و سیما روبه رو شد و این امر سبب شد خبرنگاران صدا و سیما اصفهان از پوشش این مراسم امتناع کنند.
🔹پس از مراسم افتتاحیه، وزیر راه و شهرسازی که از این موضوع بی‌خبر بود، قصد مصاحبه با صدا و سیما را داشت ولی به دلیل عدم حضور خبرنگار صداوسیما حاضر به پاسخگویی به سؤالات سایر خبرنگاران نشد و محل مراسم را ترک کرد.
🔹از دانشگاه صنعتی اصفهان نیز خبر می‌رسد در حاشیه حضور وزیر راه و شهرسازی در این دانشگاه، تیم حفاظت با مسؤولان دانشگاه و خبرنگاران، رفتار ناشایست و توهین امیز داشته و با مدیر روابط عمومی دانشگاه برخورد فیزیکی داشتند که با خودداری مدیر روابط عمومی همراه بود و از طرفی امکان گزارش جلسه تبادل تفاهم نامه فراهم نشد.
fna.ir/1db3n
@Isffarsna
#من_بلد_نیستم
#حزب_الله #مرگ_بر_فتنه_گران #مدیریت_لیبرالی_سازش_تحقیر_غربگرایی
#مرگ_بر_ضد_ولایت_فقیه #اروپامستعمره_امریکا
#انرژی_هسته_ای_حق_مسلم_ماست #من_یک_سپاهی_هستم
دیدگاه ها (۱)

‌از کلید ۹۲ تا بیل ۱۴۰۰!‌🔹روحانی که در تبلیغات انتخابات خردا...

☑️واکنش مجری تلویزیون به اظهارات روحانی درباره ارائه برنامه ...

بر اساس اطلاعات موثق پرس تی وی آمریکا قصد لغو یکجای تحریم‌ها...

🔸آمریکا قصد لغو کامل هیچ‌یک از تحریم‌ها را ندارد/ نقشه آمریک...

𝐕𝐚𝐦𝐩𝐢𝐫𝐞 𝐋𝐨𝐯𝐞 𝐚𝐭 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐲 𝐚𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐞 𝐁𝐞𝐠𝐢𝐧𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐨𝐟 𝐚 𝐂𝐮𝐫𝐬𝐞PART¹...

⭕️مرجع تقلیدتان کیست؟؟🔻بر اساس فتوای امام خمینی و رهبر شهید ...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط