عشق کافیست. یاد عشق. عشق بعلاوه ثروت مساویست با نفرت

شرط استمرار عشق

۸۶۵- پس استمرار عشق و محبت دو جانبه مستلزم قناعت ، کفایت ، توکل ، ساده زیستی و خداپرستی خالصانه است و اعتماد به خدا .

۸۶۶- بزرگترین خصم عشق اراده به شدن است که نفی بودن می باشد . این همان نیروی شیطانی بود که آدم و حوا را از بهشت ساقط کرد و آن دو را خصم یکدیگر ساخت.
=========
عشق کافیست: اینست مذهب اصالت عشق!
=========
عشق بعلاوه ثروت

۸۷۱ - امروزه فرمول جهانی عشق بعلاوه ثروت تبدیل به ایدئولوژی خوشبختی جاوید شده است. و اینست که در سراسر جهان شاهد نهضت رویکرد دختران جوان به پیرمردان ثروتمند هستیم. غافل از اینکه هرگز عشق با ثروت جمع نمی آید . عشق بعلاوه ثروت مساوی است با نفرت!
==============
عشق و ثروت

۸۷۵- کسی که ثروت می اندوزد نمی تواند عاشق باشد زیرا عشق زیستن در اکنون است و ثروت زیستن برای آینده ای است که هرگز نمی رسد.
==========
یاد عشق

۸۸۵ - عشق تنها چیزی است که پس از رفتنش هم می ماند . حتی یاد عشق هم نجات بخش است و حس جاودانگی می بخشد . و این معنای عشق است : جاودانگی ! به شرط آنکه آدمی عشق را پس از رفتنش انکار نکند که اکثراً می کند !

استاد علی اکبر خانجانی
مذهب اصالت عشق جلد اول ص ۷۹
دیدگاه ها (۰)

گناه مه رویان، تجارت جمال و ...

نور عشق، نار عشق. همه عاشقند اما

احساس بردگی و کلفتی زن خانه دار

قدرت عشق، عاشق و معشوق، خیانت در عشق

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط