عراق ادعای سفیر سعودی علیه ایران را رد کرد

عراق ادعای سفیر سعودی علیه ایران را رد کرد
وزارت کشور عراق به ادعا و هیاهوی جدید سفیر رژیم سعودی در بغداد مبنی بر تلاش نیروهای هوادار ایران برای ترور وی واکنش نشان داد و آن را تکذیب کرد.

«ثامر السبهان» روز گذشته مدعی شد که نهادهای امنیتی را در جریان طرح ترور او از سوی نیروهای وفادار به ایران قرار داده بود اما وزارت کشور می‌گوید چنین چیزی حقیقت ندارد.

سرهنگ «سعد معن» سخنگوی وزارت کشور عراق اعلام کرد: سفارت عربستان سعودی هیچ اطلاعی راجع به طرح ترور سفیر در بغداد و اینکه وی در خطر است را به نهادهای امنیتی نداده بود.

تکذیبیه وزارت کشور به نوعی نشان می‌دهد که سفیر عربستان در هماهنگی با رسانه‌های جریان سعودی مخصوصا روزنامه الشرق الاوسط، این جریان سازی را پیش می‌برند.

روزنامه الشرق الاوسط، روز گذشته مدعی شد که با برنامه‌ریزی ایران قرار بوده تا گروه «کتائب خراسان» و «ابوالفضل العباس» خودروی زرهی سفیر سعودی را در مسیر فرودگاه بغداد با گلوله آر پی چی هدف قرار دهند.
دیدگاه ها (۲)

♨️هشدار کتائب حزب‌الله به بغداد: مرز ایران بسته شود، مرز عرب...

افشاگری یمنی ها از تلاش وزارت خارجه دولت پزشکیان برای آتش بس...

نیروی هوایی ارتش یمن با همکاری نیروهای مردمی این کشور توانست...

ضرب‌الاجل کتائب حزب‌الله عراق برای لغو تحریم هوایی ایران تا ...

🔺ضرب‌الاجل کتائب حزب‌الله عراق برای لغو تحریم هوایی ایران تا...

ترور حاج قاسم و مثلث مقتدی صدر ـ حسن روحانی ـ مصطفی الکاظمیت...

پدافند های فعال شده به علت حفاظت از آقای کبودوند

🔻بیانیه مقاومت عراق در پی ادعای عربستان سعودیبسم الله الرحمن...

🔴 بسیار مهم / به گفته منابع آگاه، روز گذشته و پس از دیداری غ...

باد بکارید طوفان درو میکنید

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط