💠نیروهای مقاومت در منطقه: انتقام سیدرضی را می‌گیریم....بخش اول💠

روزنامه کيهان 1402/10/06

💠نیروهای مقاومت در منطقه: انتقام سیدرضی را می‌گیریم....💠

سرویس سیاسی-عصر روز دوشنبه 4 دی ماه خبری غم‌انگیز از سوریه در میان رسانه‌ها بازتاب یافت و منتشر شد. این خبر که حاکی از حمله رژیم سفاک صهیونیستی به منطقه زینبیه در حومه دمشق، و شهادت سردار «سید رضی موسوی» معروف به «سیدرضی» از مستشاران باسابقه سپاه در سوریه بود.

در این حمله هوائی در ساعت 16 روز دوشنبه رژیم تروریست و اشغالگر صهیونیستی با شلیک 3 موشک از آسمان جولان اشغالی محل حضور سردار موسوی در منطقه زینبیه دمشق را مورد هدف قرار داد که منجر به شهادت این فرمانده ارشد نیروی قدس سپاه پاسداران شد.

شهادت سردار سید رضی موسوی که یار و همراه قدیمی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی بود و از باسابقه‌ترین مستشارهای نظامی ایران در سوریه به شمار می‌آمد موجی از خشم و خروش در ایران و در میان همه‌ مبارزین و هسته‌های مقاومت در منطقه به همراه داشت.

💠حماس: باید این رژیم در انزوا قرار گرفته و جنایات آن محکوم شده و به خاطر آن بازخواست و محاکمه شود💠

جنبش مقاومت اسلامی حماس در پیامی در واکنش به ترور سردار سید رضی موسوی تاکید کرد: ترور سردار رضی موسوی توسط رژیم اشغالگر صهیونیستی در خاک سوریه جنایتی بزدلانه و ناجوانمردانه و نقض صریح تمامیت ارضی یک کشور عربی و عربده‌کشی دیگری از سوی صهیونیست‌ها است که نقض صریح تمامی قوانین و عرف بین‌الملل به شمار می‌رود و موجب تهدید امنیت و ثبات منطقه می‌شود، بنابراین لازم است که این رژیم در انزوا قرار گرفته و جنایات آن محکوم شده و به خاطر آن بازخواست و محاکمه شود.
حماس افزود: ما در جنبش حماس ضمن تسلیت به برادرانمان در جمهوری اسلامی ایران و خانواده شهید موسوی و ملت عزیز ایران، نقش وی در حمایت از مقاومت فلسطین را ستوده و تاکید می‌کنیم که جنایات دشمن صهیونیستی در داخل و خارج فلسطین هرگز نمی‌تواند عزم و اراده ملت فلسطین و امت را در هم شکند و مقاومت بی‌وقفه ما را تا نابودی و بیرون راندن رژیم اشغالگر از این سرزمین متوقف کند.

💠جهاد اسلامی فلسطین: اسرائیل منتظر پاسخ جنایت خود در ترور سردار سید رضی باشد💠

جنبش جهاد اسلامی فلسطین با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: عملیات بزدلانه و تروریستی رژیم جنایتکار صهیونیستی که منجر به شهادت سردار سید رضی موسوی شد را با شدیدترین عبارات محکوم می‌کنیم.
جهاد اسلامی افزود: سردار شهید سید رضی موسوی نقش اساسی و محوری در حمایت از نیروهای مقاومت در منطقه و نیز حمایت از ملت و مقاومت و آرمان فلسطین داشت.
در ادامه این بیانیه آمده است: این عملیات تروریستی کثیف رژیم اشغالگر بار دیگر ثابت می‌کند که این رژیم جنایتکار کل منطقه را آلوده می‌کند و کار آن تنها خون ریختن و گسترش قتل و جنایت است.
جنبش جهاد اسلامی فلسطین تصریح کرد: ما مجددا تاکید می‌کنیم که این جنایات رژیم اشغالگر صهیونیستی و تجاوز آن به ثبات و امنیت منطقه، با شکست این رژیم به دست نیروهای مقاومت همراه خواهد بود.

از سوی دیگر جبهه مردمی برای آزادی فلسطین نیز به نوبه خود در واکنش به شهادت سردار سید رضی موسوی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: جنایت رژیم اشغالگر در ترور سردار موسوی بیانگر دکترین جنایتکارانه رژیم متجاوز صهیونیستی است که کل جهان و منطقه را هدف قرار می‌دهد.
دیدگاه ها (۰)

بازنشر به مناسبت سالگرد ۷ اکتبر و صدور بیانیه رسمی در حمایت ...

♨️حماس: سرکوب کرانه باختری اراده فلسطینیان را نمی‌شکند🔹جنبش ...

طوفانُ الْاَقْصیٰ عملیات نظامی نیروهای حماس علیه اسرائیل و د...

‏ مقاومت عراق در بیانیه‌ای آمادگی خود را برای جنگ با آمریکا-...

اعلام موجودیت جنبش مسلحانه حرکت یحیی با وعده انتقام از آمریک...

#رصد_عبری ♦ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد دو عضو حماس، از جمل...

الحوثی: شهادت امام خامنه‌ای، بخشی از فداکاری‌های ملت ایران د...

شهید حاج قاسم سلیمانی: قصاص خون همه شهیدانی که در فلسطین، لب...

♦️جنبش مسلحانۀ «حرکت یحیی» اعلام موجودیت کرد 🔸یک جنبش مسلحان...

سپاه: سیدحسن نصرالله زنده است و راهش در اوج شکوه و اقتدار اد...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط