عجیب ولی واقعی !!!

♦️مدرسه و مهدکودک سگ‌ها؛ ماهانه ۲۰ میلیون تومان!

🔹️تبیان: در فضای مجازی با پدیده‌ای عجیب برخورد کردیم: مهدکودک‌های مخصوص سگ‌ها! ابتدا تصور می‌کردیم با چند مرکز کوچک و کم‌تقاضا روبه‌رو شویم، اما وقتی با یکی از این مراکز تماس گرفتیم، پاسخی غیرمنتظره شنیدیم: «ظرفیتمون تا سه ماه آینده تکمیله!»

🔹️خدمات ارائه‌شده در این مراکز فراتر از تصور بود؛ از اصلاح موی سگ با هزینه ۲ میلیون گرفته تا نگهداری روزانه با قیمت ۱.۲ میلیون تومان. اما اوج ماجرا، دوره‌های «تربیت سگ آلفا» بود که با شهریه‌ای از ۱۲ تا ۲۰ میلیون تومان برای سگ‌ها برگزار می‌شود!

🔹️در این دوره‌ها، سگ‌ها رفتارهایی مثل فرمان‌برداری، کنترل اجتماعی، و رفع مشکلات رفتاری را آموزش می‌بینند. حتی برخی از این مراکز، سرویس رفت‌وبرگشت برای سگ‌ها فراهم کرده‌اند تا صاحبانشان بدون زحمت سگ را صبح تحویل دهند و عصر تحویل بگیرند.
دیدگاه ها (۰)

〽️مدرسه و مهدکودک سگ‌ها؛ ماهانه ۲۰ میلیون تومان!🔹در فضای مجا...

روزنامه ایران در گزارشی شهریه های نجومی مدارس غیردولتی در ته...

خدا خفه ات کنه به درد بی درمون گرفتارتون کنه به حق علی و ال...

سياسی اجتماعی

💢عدم مقابله با سگ های ولگرد بدلیل ضعف و ترس از بلاگرهای اینس...

تصرف خانه‌های سازمانی مجلس توسط نمایندگان🗣سیدمحمدجواد ابطحی ...

♨️ مقایسه دردناک دولت احمدی نژاد و پزشکیان🟡 مرتضی تمدن استان...

یک بچه از زمان بارداری تا ۱ سالگی ۱۲۰ میلیون هزینه دارد !▪️ك...

جامعه .مدرسه غیرانتفاعی واجب‌تر از نان شب!اغلب رتبه‌های برتر...

شاهکار سلام علیکم اثر این نابغه موسیقی است!

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط