سروش تک ستاره تیم ذخیرههای پرسپولیس

سروش، تک ستاره تیم ذخیره‌های پرسپولیس
پرسپولیس در نیمه دوم بازی با پیکان با خط میانی کم‌تر شناخته شده‌ای به میدان رفت که سروش رفیعی ستاره آن تیم بود.
به گزارش "ورزش سه"، گل‌محمدی با تقسیم شاگردانش به دو تیم تلاش داشت به همه آنها حداقل یک نیمه در مسابقه دوستانه با پیکان بازی برسد تا همه بازیکنان بتوانند انگیزه‌های خودشان را در اسکواد پرستاره پرسپولیس که در بعضی پست‌هایش ترافیک نیز وجود دارد نشان بدهند.
در نیمه دوم سرخ‌ها با ترکیبی که بازیکنان میانی‌اش به جز سروش رفیعی چهره نبودند به میدان رفت که اتفاقا شماره ۷ سرخ‌ها توانست با ارسالش روی گل دوم موثر واقع شود. بعد از ارسال رفیعی روی یک ضربه ایستگاهی، پورعلی‌گنجی توپ برگشتی را با یک بغل پای زمینی تبدیل به گل دوم کرد.
پرسپولیس در نیمه دوم با این ترکیب به میدان رفت: علیرضا بیرانوند، مرتضی پورعلی‌گنجی، فرشاد فرجی، سیامک نعمتی، علی جودکی، وحدت حنانوف، دانیال اسماعیلی‌فر، علی خدایی، سروش رفیعی، علیرضا خدادادی و امید فهیمی
سروش رفیعی که پیش‌تر در دو مقطع به مدت نیم فصل شماره ۷ پرسپولیس را در اختیار داشته حالا تلاش می‌کند روزهای موفقی را در تیم محبوبش تجربه کند و بتواند در خط میانی پرستاره قرمزها در نقش یک گلساز و مهره ثابت ظاهر شود.
#سروش_رفیعی
#پرسپولیس
دیدگاه ها (۰)

استقبال ویژه مجتبی حسینی از شاگردان سابقدیدار مجتبی حسینی با...

🔴رامین رضاییان مدافع راست نیم فصل پیشین پرسپولیس باقراردادی ...

📸بازی دوستانه پرسپولیس مقابل باحضورداداش سروش😍❤#سروش_رفیعی #...

سروش رفیعی هواداران پرسپولیس را خوشحال کردسروش رفیعی با انتش...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط