CNBLUEs Jung Yong Hwa Makes Donation In Support Of Chi

🐣 CNBLUE’s Jung Yong Hwa Makes Donation In Support Of Children With Disabilities
.
🐣 در روز جهانی معلولین در 3 دسامبر، Jung Yong Hwa حدود 50 میلیون وون (44620$) به بنیاد رفاه میرال اهدا کرد و خواستار استفاده از آن برای کودکان معلول شد.
.
🐣 با توجه به درخواست او این کمک مالی برای هزینه های پزشکی و زندگی کودکان معلول با خانواده کم در آمد مورد استفاده قرار خواهد گرفت. این بنیاد از 46 تسهیلات و 7 شعبه برای افراد معلول و سالمند تشکیل شده است. این بنیاد در تلاش برای همکاری وکمک در سطح بین المللی برای 18 کشور در زمینه های مراقبت از کودکان، مراقبت های سلامتی و بهداشتی و اضطراری است.
.
🐣 خواننده و بازیگر Jung Yong Hwa به‌طور پیوسته برای این کمک ها داوطلب شده است و در سال 2014 تمام سود خود را از آهنگ Star, You اهدا کرده است و در فعالیت های بشر دوستانه از طریق فن کلابش فعال بوده است. او فعلا در خدمت سربازی است و در 4 دسامبر 2019 مرخص خواهد شد.
.
〰 ️〰 ️〰 ️〰 ️〰 ️〰 ️〰 ️〰 ️〰 ️
دیدگاه ها (۳)

🌼 Actress Wang Ji Won Signs With YG Entertainment.🌼 بازیگر W...

🔥 December Girl Group Brand Reputation Rankings Announced.🔥...

🔥 2018 SBS Gayo Daejun Announces 2nd Lineup.🔥 لاین آپ دوم ...

🔥 BTS’s “Love Yourself: Tear” Receives 2019 Grammy Awards No...

آپدیت اینستاگرام lCCNMADE با تهیونگ ✨❤️کپشن: کیم تهیونگ محصو...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط