{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

🔷 ناگفته‌هایی از عملیات تروریستی داعش در مجلس

🔷 ناگفته‌هایی از عملیات تروریستی داعش در مجلس

🔸پس از گذشت ۶ سال از حمله تروریستی داعش به مجلس شورای اسلامی، برای اولین بار، جزئیات جدیدی از ابعاد این ماجرا در خبرگزاری تسنیم منتشر شد:

🔸پیش از این حمله تروریستی در ۱۷ خرداد سال ۹۶، گروهک منافقین از طریق جاسوسی، نقشه‌های ورود و خروج ساختمان‌های مجلس را بدست آورده و در اختیار داعش قرار داده و همچنین طراحی عملیات تروریستی را بر عهده داشته است.

🔸عوامل منافقین اطلاعات مربوط به ساختمان‌ها و مسیرهای ورود و خروج به مجلس را از طریق ارتباط با یکی از کارکنان مجلس بدست آورده و برای اجرای عملیات در اختیار داعش قرار دادند.

🔸فرد مرتبط با منافقین، از همراهان یکی از نمایندگان مجلس بوده که از طریق فضای مجازی با این گروهک تروریستی مرتبط شده و اطلاعات طبقه بندی شده را در اختیار آنها قرار داده بود.

🔸وی که هم اکنون در بازداشت دستگاه‌های امنیتی قرار دارد، در اعترافاتش گفته که نقشه کامل مجلس را در اختیار سرپل منافقین قرار داده است.

🔸مدت کوتاهی بعد از ارائه نقشه راه‌های ورود و خروج مجلس و اطلاعات مربوط به سطح حفاظت و تعداد محافظین هر درب، عملیات تروریستی داعش در مجلس انجام گرفت که منجر به شهادت و مجروحیت ۲۲ تن از هموطنان شد.

🔸اعترافات این عنصر مرتبط با منافقین در مورد ارائه اطلاعات ساختمان‌های مجلس به زودی برای عموم منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها (۱)

⭕️سرکردگان گروهک های تروریستی کُردی مستقر در اقلیم کردستان ع...

📡#ایران #روسیه 🔰اسکای نیوز" سند یک قرارداد نظامی میان ایران ...

بمیرید بمیرید از این هرس بمیریداز این قدرت ایران همش هرس بگی...

‌♨️ ضربه سازمان اطلاعات سپاه به ۵ شبکه قاچاق سلاح و مهمات وا...

🔺 متن کامل؛وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران:🔹در یکی از این ...

♨️ افشای اطلاعات هزاران بازیکن# GTA_V پس از #هک یک سرویس چیت...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط