{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

بیانیه

بیانیه پروفسور کرمی :

۸ تیر ۱۳۶۶ دشمنان بشریت و جنایتکاران غربی با ارائه سلاح های کشتار جمعی شیمیایی و میکروبی به رژیم بعثی شهر سردشت و‌ مردم بی دفاع آن مورد حمله شیمیایی قرار گرفتند.
جنایتی که ملت ایران و جامعه جهانی هرگز نباید فراموش کند.

آمریکا و کشورهای اروپایی با دادن سلاح های شیمیایی و بیولوژیک و فناوری استفاده از آن در دفاع مقدس علیه مردم ایران چهره پلید و ضد بشری واقعی خود را نشان دادند.

آمریکا و غرب با نقض کنوانسیون های منع توسعه سلاح های کشتار جمعی هسته ای شیمیایی و بیولوژیک ثابت کردند شعارهای حقوق بشر آنان دروغی بیش نیست و استفاده گسترده از سلاح های کشتار جمعی علیه کشورها و ملت ها هرگز فراموش نمی شود.

ما ضمن گرامی داشت و درود به ارواح طیبه شهدای شیمیایی به ویژه در سردشت، و ارج نهادن به جانبازان عزیز، این روز را گرامی می‌داریم و برای جانبازان عزیز شیمیایی به خاطر فداکاری ها و درد و رنج جراحات شیمیایی، اجر و پاداش مسئلت نموده و برایشان آرزوی سلامتی می‌نمایم.

از دولت جدید درخواست جدی داریم که موارد زیر را حتما در دستور کار خود قرار دهد:

۱- پیگیری پرونده جنایات استفاده از سلاح های کشتار جمعی آمریکا و اروپا در دادگاه های بین المللی و محکومیت آنها و دریافت غرامت.

۲- تعطیل شدن آزمایشگاه های بیولوژیک ارتش آمریکا در منطقه اطراف ایران که در حال توسعه سلاح های بیولوژیک خطرناک هستند.

۳- تقویت کنوانسیون های خلع سلاح بیولوژیک و شیمیایی و محاکمه هر کشوری که آنها را تولید و استفاده کند و جمع آوری تمام سلاح های کشتار جمعی م
دیدگاه ها (۱)

الحوثی: شهادت امام خامنه‌ای، بخشی از فداکاری‌های ملت ایران د...

🇺🇸 سخنرانی ترامپ در سازمان ملل؛ بخش مهم سخنان او درباره ایرا...

✅ ۲ مهر ۱۴۰۵💢بیانیه کتائب حزب الله عراق در پی همکاری دولت عر...

♨️ایران در جنگ خود با آمریکا یک سلاح مخفی دارد: کمک چین!وال ...

خبرگزاری الجزیره سخنرانی کبودوند ساعت ۱۸ به وقت تهران

ورق بزنید و مشاهده فرمایید

آغاز حمله به پایگاه های آمریکا از سوی شهر اندیشه

🔴 برت بایر مجری فاکس‌نیوز از پزشکیان پرسید: «بمب هسته‌ای می‌...

روایتی از رابرت منتل

بسم الله الرحمن الرحیم پیام به مناسبت هفته دفاع مقدس :والَّذ...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط