💠ایران که جای خود دارد اسرائیل نمی تواند حتی با حزب الله بجنگد...بخش دو💠

کد خبر: ۲۶۳۰۰۹تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۱/ سرویس کیهان » اخبارالفالف

💠ایران که جای خود دارد اسرائیل نمی‌تواند حتی با حزب‌الله بجنگد(خبر ویژه)💠

آوی ایساساخاروف، تحلیلگر سیاسی و امنیتی، در مقاله‌ای با عنوان «از کرامات سوء محاسبات در خاورمیانه» در روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت: «حماس مشتاق است که نه مرزهای غزه با اسرائیل بلکه مرزهای شمال اسرائیل از راه جنوب لبنان را به آتش بکشد. ایران اتفاقاً مایل است که باریکه غزه شعله‌ور شود تا حزب‌الله و لبنان در امان بمانند و نگاه‌ها از نفوذ ایران از سوریه منحرف شود... حماس فرض کرده که دولت نتانیاهو گرفتار بحران عمیق داخلی است، از جنگ با حزب‌الله هراسان است و نمی‌خواهد در حالی که مردم اسرائیل در عید «پسح» هستند، وارد جنگ شود، آن‌ هم در حالی که مشروعیت بین‌المللی این دولت صفر است و حمایت داخلی از آن نیز به پایین‌‌ترین حد خود رسیده است.

پروفسور ایال زیسر، کارشناس خاورمیانه و معاون ریاست دانشگاه تل‌آویو هم معتقد است که دولت کنونی اسرائیل در دوره کوتاهی که سر کار است، تمامی دوستان عرب را از خود دور و رابطه راهبردی‌اش با واشینگتن را تضعیف کرد. درحالی‌که خاورمیانه منتظر اسرائیل نمانده و به سوی نظم جدیدی پیش می‌رود که در آن عربستان و سایر کشورهای عرب در حال بهبود رابطه با ایران و سوریه هستند.

ایال زیسر در ادامه نوشت: جای شگفتی نیست که ایران و شریکانش سعی دارند اسرائیل را در غزه، مسجدالاقصی، لبنان و سوریه به چالش بکشند. اسرائیل غرق در معضلات داخلی خود به یکی از کشورهای مشکل‌دار منطقه تبدیل شده که در آن سیاست خارجی و امنیتی به نبرد میان حکومت و مخالفانش به گوشه رانده می‌شوند. همسایگان جشن گرفته‌اند ولی ما نه‌تنها به مهمانی دعوت نشده‌ایم بلکه یکی از غذاهای این جشن هستیم».

ادامه در پست بعدی....
دیدگاه ها (۰)

🎥 دبیرکل حزب‌الله لبنان: کاهش جنگ در جنوب لبنان نتیجه مقاومت...

رویدادی که قبل از جنگ 40 روزه رخ داده بود،هم اکنون مجدداً ات...

سلام بر فلسطین ♥️🌹سلام برقدس شریف♥️🌹سلام بر جنوب لبنان♥️🌹......

✅ مناظره کارشناسان اسرائیلی و آمریکایی:📍کارشناس اسرائیلی: ای...

🎥 مناظره داغ کارشناس لبنانی با سرکرده گروه تروریستی الأحواز؛...

اصلاح طلبان پر خسارت ترین جماعت ایرانی دوستان عزیز یک سوال م...

⭕️ کل هزینه‌هایی که ما چندین سال در سوریه زمان اسد انجام داد...

🔻به نام خدایی که طوفان را آفرید.🔸️وقتی آخرین نفرات ارتش «دفا...

شهید مدافع حرم :

🚩 اقایان مسئول تا دیر نشده برای نجات علی الطاهر اقدام کنید👇 ...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط