قال الامام الهادی علیه السلام و فاز من تمسک

قال الامام الهادی ـ علیه السلام ـ : ... و فازَ مَن تمسَّکَ بِکُم و أمِنَ مَن لَجأَ إلیکُم وَ سَلِمَ من صَدَّقَکُم و هُدِیَ مَن اعتصَم بکم ... .

«مفاتیح الجنان، زیارت جامعه کبیره»

امام هادی ـ علیه السلام ـ فرمود: ... کسی که به شما (ائمه معصومین - علیهم السلام -) تمسّک نمود رستگار شد و آن کس که به شما پناه آورد، ایمنی یافت و کسی که شما را تصدیق نمود، به سلامت به سر منزل مقصود رسید و هر کس که به ریسمان شما چنگ زد، هدایت شد و کسی که از شما پیروی کرد، جایگاهش بهشت خواهد بود.


قال الامام علی ـ علیه السلام ـ : فی ذیلِ هذهِ الایة «وابْتَغوا الیهِ الوَسیلةَ» أنا وسیلَتُه. 

«تفسیر المیزان، ج 5، ص 362»

امام علی ـ علیه السلام ـ در تفسیر این آیه شریفه که خداوند می فرماید: «و برای تقّرب به پروردگارتان وسیله بجوئید» فرمود: من وسیله تقرب به خدا هستم


قال الامام الباقر ـ علیه السلام ـ : لا تسألوهُم الحوائج فتَکوُنوا لَهُمُ الوَسیلةَ الی رسولِ اللهِ ـ صلی الله علیه و آله ـ فی القیامَةِ.

«بحار الانوار، ج 8، ص 55»

امام باقر ـ علیه السلام ـ فرمود: (شما شیعیان) از دیگران (غیر شیعه) حاجت نخواهید تا در روز قیامت وسیله عرض حاجت آنان به محضر رسول اکرم ـ صلی الله علیه و آله ـ نگردید.


عن المعصومین ـ علیهم السلام ـ : ... یا سادَتی و موالیّ اِنّی توجَّهتُ بکم أئمَّتی و عُدَّتی لیومَ فقری ... فاّنکُمْ وسیلتی الی الله.

«بحار الانوار، ج 99، ص 249»

از ائمه معصومین ـ علیهم السلام ـ در دعای توسّل آمده است: ... ای بزرگواران و سروران من، من به سوی شما پیشوایان دینم توجه نمودم، شما که پشتیبان من در روز نیازمندی و فقر در درگاه خدا هستید، و به شما برای تقرّب به خدا تقرّب جستم و طلب شفاعت در نزد خدا از شما نمودم، پس مرا در نزد او شفاعت کنید و از خدا بخواهید مرا از گناهان نجات و رهائی بخشد، پس شما وسیله من در درگاه خداوند می باشید.

قال الامام السجاد ـ علیه السلام ـ فی مناجاةِ المتَوسّلین: الهی لیسَ لی وسیلَةٌ اِلیکَ الاّ عواطِفُ رأفتکَ و لا لی ذریعَةٌ الیکَ الاّ عواطفُ رحمتِکَ و شَفاعَةُ نبیِّکَ نبیّ الرحّمةِ ... .

«بحار الانوار، ج 91، ص 149»

امام سجاد ـ علیه السلام ـ در مناجات متوسلین می فرماید: خداوندا، من وسیله ای در درگاهت ندارم مگر عواطف محبت آمیز تو و دست آویزی جهت رسیدن به تو ندارم مگر عطاهای رحمتِ تو و شفاعت پیغمبرت، که نبیّ رحمت و نجات دهنده امّت از گمراهی است، پس این دو را سبب رسیدن من به مغفرت و آمرزش خود قرار ده و وسیله ای جهت دست یافتن به خشنودی و رضای خود بگردان.
دیدگاه ها (۲)

خدایا من بنده ی ضعیف تو ام.همان که در طوفان ها ،فریاد رسی چو...

داستان جدیدبی تو هرگزقسمت اول: مردهای عوضی همیشه از پدرم متن...

( قسمت آخر: دنیا از آن توست ).هادی پسر یکی از بزرگ ترین سیاس...

( قسمت پنجاه و ششم: والسابقون ).با تمام وجود برای شناخت اسلا...

🌹ياعلىُّ ياعلىُّ ياعلىُّ🍃 قال رسول الله صلی الله علیه و اله:...

🌹ياعلىُّ ياعلىُّ ياعلىُّ🍃 قال رسول الله صلی الله علیه و اله:...

امام موسی کاظم علیه السلام فرمودند : مردی از رسول خدا صلی ال...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط