مرورگر شما از پخش ویدیو پشتیبانی نمی‌کند.

نمیشه باورم...

🔹برای دیدن فیلم و تصاویر صفحات را ورق بزنید - لطفا کپشن مطالعه شود🔹

وقتی به زیارت می‌روی اولین دیدار شیرین و‌ آخرینش تلخ است. شیرین‌تر از عسل آن‌وقت که دو‌ بانوی‌ پرچمدار شهیدان بدون مرز، به سوریه دعوتت کنند و تلخ‌تر از زهر آن‌هنگام که آهنگ جدایی نواخته شود.
چه رمزی در مکه، مدینه، نجف، کربلا، کاظمین، سامرا، مشهد، قم، شیراز و… نهفته است که با دیدن حال و هوای حرم و خیل زائران، احساس غربت نمی‌کنی اما وقتی در بازار شام به سمت خرابه‌ای که با قدوم دختر سه ساله آباد شده قدم بر می‌داری، بغض و تنهایی همسفرت می‌شود.
به وقت زیارت هرکجا که باشی وداع سخت است اما تا در دمشق زائر زینب(س) و رقیه(س) نشوی و صحن و سرای خلوت و مظلومیت عمه و دختر را نبینی معنای غربت و سختی خداحافظی را درک نمی‌کنی.
امان از دل رنج‌دیده خواهر، امان از مزار بی‌بارگاه برادر، امان از قبر بی‌نشان مادر و خوشا به حال آنان‌که از مرگ نجات یافتند تا در راه دفاع از حریم و حرم، سعادت شهادت نصیبشان شود!
اللهم‌ اجعلنی‌ من‌ المستشهدین‌ بین‌ یدیه

🔸سایت و صفحات #محمد_پاى_بست را دنبال كنيد👇
🌐 https://paybast.ir
🇮🇷 @mohammad_paybast
🌐 https://zil.ink/mohammad_paybast
دیدگاه ها (۰)

السلام علیک یابن الحسین علیه السلام

بسم رب المهدی عجل الله تعالی

بمناسبت ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل العباس تقدیم به جوان اب...

جالبه بدونید که

جای کارگر، خر 🫏 آورده😅

نتیجه چی میگه ؟

‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ࣪ https:...

حمام تاریخی شیخ بهایی در اصفهان رو همه‌تون شنیدید چقدر عجیب ...

یه کلیپ که هم موزیک خفنی داره هم رقص های زیبا و حرفه ای#کلیپ...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط