{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

http://www.fetan.ir/home/29879

http://www.fetan.ir/home/29879

انبار‌لویی:دولت دزد را رها کرده و به‌اهل خانه می‌گوید چرا پنجره را نبسته‌اید؟
معاون اول رئیس جمهور در تناقضی آشکار می‌گوید که آمریکا به تعهدات بین المللی خود پایبند نیست اما پای برجام را امضا می‌کند

دولت قبل با آمریکا سرستیز داشت و این برخورد آن در دنیا زبا‌نزد عام و خاص بود اما با این وجود دولت آمریکا جرات نکرد که پول های ایران را آن مقطع مصادره و در واقع سرقت کند.

دولت قبل با تدبیر خود پول‌های نقد و منابع مالی ایران در خارج کشور را تبدیل به طلا کرد و 13 تن طلا را از خارج به کشور به ایران آورد.

با دیپلماسی لبخند پای سندی امضاء شده که هزینه آن امضاء به تاراج رفتن دست آورد‌ها هسته‌ای کشور است اما آمریکایی‌ها به تعهدات خود عمل نکرده اند و در عوض دست به سرقت اموال ایران زدند. به کسانی که می‌گویند، به سرقت رفتن اموال ایران توسط آمریکایی‌ها تقصیر دولت قبل بوده است، باید یاد آور شد که پس شما چه کار می‌کردید؟ و بی‌تدبیری خودتان را نباید به گردن دولت قبل بیندازید.

حمله بد به دولت قبل نوعی تطهیر و نیز توجیه عمل زشت دزدی آمریکاییهاست و نوعی آدرس غلط دادن به مسائل جاری است آن هم به هنگام فروش آب سنگین اراک که گفته می شود به یک سوم قیمت واقعی و ده ها برابر قیمت تمام شده بوده است.
دیدگاه ها (۲)

‏✅ پزشکیان: رئیس‌جمهور آمریکا زیاده‌خواه و بدعهد استحدود سه ...

🎥 صحبت‌های عجیب و باورنکردی معاون اطلاع رسانی دولت🔸️ جناب مع...

هراس مقام سابق آمریکایی از پاسخ ایران به تجاوز این کشور: نیر...

تفاهم نامه دو فایده برای آمریکا و اسرائیل داشت:۱- آنها را از...

❌ رابرت پیپ، استاد علوم سیاسی آمریکایی: ترامپ در تله تشدید ت...

🔺ابراهیم رضایی: تا اجرای تعهدات آمریکا در تفاهم اسلام‌آباد، ...

✍و اما یک نکته مهم درباره امضای ترامپ پای متن فارسی تفاهم‌نا...

🚨🚨🚨اداره کشور به شیوه پزشکیان ♦️🔸پیمان فلسفی(نماینده مجلس): ...

با کودتای ۲۸ مرداد:هم شاه برگشت، هم دوباره نفت ایران به تارا...

بعد پزشکیان وعراقچی احمق هیبیاد از مذاکره بگه❗️ بلومبرگ: آمر...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط