حضانت فرزند بعد از طلاق با کیست؟

طبق ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی، حضانت فرزند پسر و دختر پس از طلاق تا ۷ سالگی با مادر و پس از آن، حضانت تا رسیدن فرزند به سن بلوغ شرعی با پدر خواهد بود و پس از آنکه فرزند به سن بلوغ شرعی که برای فرزند دختر ۹ سال تمام شمسی و برای فرزند پسر ۱۵ سال تمام شمسی است، رسید می تواند خودش انتخاب کند که با کدام یک از والدین زندگی کند.

جهت مطالعه این مطلب لینک زیر را کلیک کنید
https://dadarman.com/%d8%ad%d8%b6%d8%a7%d9%86%d8%aa-%d9%81%d8%b1%d8%b2%d9%86%d8%af/

⚖️
#وکیل_مهریه #وکیل_طلاق_توافقی #وکیل_آنلاین #وکیل_طلاق #مشاوره_طلاق #موسسه_حقوقی_دادآرمان #وکیل_ارث

⚖️موسسه حقوقی دادآرمان
📱تماس با ما

02122904873
02122904874
09120627820
09336267878

dadarman.com
kiandad.com
دیدگاه ها (۰)

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت اول :عادت بسیاری از ما مردم...

تفاوت حضانت و ولایت

حضانت کودکان در قوانین ایران

حضانت فرزند پس از طلاق

حضانت فرزند در طلاق توافقی

وکیل طلاق توافقی

طلاق و انواع طلاق در ایران

عدم تمایل فرزند به ملاقات با والدین

حضانت موقت فرزند

موسسه حقوقی دادآرمان _ وکیل طلاق _ مشاوره آنلاین

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط