انجمنهای مس و فولاد و پالایشگاه و پتروشیمی و سرب ودل

انجمن‌های مس و فولاد و پالایشگاه و پتروشیمی و سرب و...(دلارداران و دلاری فروشان) محضر رهبر انقلاب نامه زده‌اند که نرخ ارز در سامانه نیما سرکوب شده و باید واقعی‌سازی شود.
شاید این عبارات برای برخی از شما نامفهوم باشد. منظورشان این است که اولا دلاری که با صادرات به دست می‌آورند، به جای ۴۰ هزار تومان، ۶۲ هزار تومان بفروشند. ثانیا قیمتهای جهانی محصولاتشان را به جای اینکه در دلار ۴۰ هزار تومان ضرب کنند، در دلار ۶۲ هزار تومان ضرب کرده و به ملت بفروشند‌.
خلاصه‌اش این است که دنبال صدها هزار میلیارد تومان رانت بادآورده با گران‌سازی ارز هستند. به عبارت دیگر، میخواهند هم ارز و هم فولاد و مس و محصولات پالایشی و پتروشیمی و... را صدها هزار میلیارد گران‌تر به ملت ایران بفروشند‌.
سال گذشته همین جمع توانستند آقای رئیسی را همراه کنند که نرخ تسعیر را از دلار ۲۸۵۰۰ به دلار نیما تغییر دهد. یعنی اجازه دهد که محصولات اینها به قیمت‌های جهانی ضربدر دلار نیما به داخل فروخته شود. شهریور ۱۴۰۲ این موفقیت را به دست آوردند و یک گرانی حدودا ۳۰ درصدی مواد اولیه را به ملت تحمیل کردند‌. بعد هم کلی نامه تقدیر و تشکر از رئیس جمهور نوشتند. حالا حرف امروزشان این است که دلار نیما از ۴۰ هزار تومان به ۶۲ هزار تومان افزایش یابد!
ملت عزیز ایران! بدانید اگر سفره‌تان کوچک می‌شود، اگر زندگی بر شما سخت می‌گذرد، اگر دخل و خرج‌تان نمی‌خواند، اگر محصولات ایرانی با گرانی دلار گران میشود، ریشه‌اش در حرص و طمع بی‌پایان اینهاست.
ما علیه این جنایت در حق معیشت ملت قیام کرده ایم. اما شرط پیروزی ما آگاهی و همراهی شما مردم است.
@syjebraily
دیدگاه ها (۰)

تو آلمان داخل یه سایت بیمه روی گزینه ویرایش اطلاعات کلیک کرد...

صحبت‌های یک ایرانی در مورد سیستم پزشکی در آلمان!!!😕#باغ_اروپ...

🎥 شعار آزادی از کسانی که تحمل یک اعتراض ساده را هم ندارند!🔸ا...

🎥 صهیونیست‌ها، سارق خاک و اعضای بدن فلسطینیان!🔹ظاهرا از گوره...

دلار

حمید رسایی در نطق مجلس دلایل عدم بازگشت ارز غیرصادراتی و گرا...

‌نمودار فوق را به دقت مطالعه بفرمائید.ریشۀ مشکل اقتصاد ما به...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط