خطر رفع ظاهری تحریمها در مذاکرات وین کشور را تهدید می

🔴 خطر رفع ظاهری تحریم‌ها در مذاکرات وین کشور را تهدید می‌کند

🔻 آمریکایی‌ها تحریم‌های دوره ترامپ را برنمی‌دارند، درحالی‌که تحریم‌های هسته‌ای از‌سوی ترامپ برچسب دیگری خورده است و او با ادعای مبارزه با تروریسم آن تحریم‌ها را با برچسب جدید اعمال کرده است. طرف مقابل برداشتن این نوع تحریم‌ها را هم قبول نکرده و گفته بخشی از آن را نگه می‌داریم.

🔻 اگر گشایشی هم صورت گیرد، بعد از انتخابات چندبرابر جبران می‌کنند؛ همانند حالتی که در برجام گشایش محدودی ایجاد شد و آمریکایی‌ها چندبرابر جبران و تحریم‌ها را چندبرابر کردند.

🔻 کشور در خطر رفع صوری و ظاهری تحریم‌ها است. چراکه باید پولی آزاد شود تا هدف آمریکا در تاثیرگذاری بر انتخابات محقق شود و این امر این امکان را ایجاد می‌کند، بدون اینکه تحریمی لغو یا تعلیق شود.

🔻 بعد از انتخابات هم ممکن است گفته شود ابتدای کار راحت است که ایران محدودیت‌هایی را بپذیرد و بعد فلان پول آزاد شود، اما قدم بعدی که می‌خواهید بردارید و همان لغو یا تعلیق است، چون طرف مقابل آمادگی کار را ندارد این اتفاق نیفتد و عده‌ای بگویند زمانی که ما بودیم کارها خوب جلو می‌رفت و زمانی که دوره ما تمام شد مشکلات تقصیر ما نیست.

🔻 یعنی طراحی به‌گونه‌ای است که کارهای راحت‌تر را قبل از انتخابات انجام دهند و کارهای سخت‌تر را به بعد از انتخابات موکول و درنهایت اعلام سلب مسئولیت کنند. این موضوع به نفع منافع ملی کشور نیست.

✍️ فواد ایزدی

✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم

@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
#من_بلد_نیستم
#حزب_الله #مرگ_بر_فتنه_گران #مدیریت_لیبرالی_سازش_تحقیر_غربگرایی
#مرگ_بر_ضد_ولایت_فقیه #اروپامستعمره_امریکا
#انرژی_هسته_ای_حق_مسلم_ماست #من_یک_سپاهی_هستم
دیدگاه ها (۱)

🔴 ‏حدود ۳۰ تا ‎#صد_روز آقایان وقت داشتند تا با مذاکره التماس...

🔴صرفا جهت تأمل...صداوسیما نه تنها نباید با مناظره‌‌های انتخ...

‏سردار سلیمانی مزاحم دیپلماسی بوددانشمندای هسته ای مزاحمندشه...

🛑 نشریه انگلیسی فاینانشال تایمز : وزیر خارجه ایران گفت نظامی...

پشت پرده وضعیت اقتصادی ایران از نگاه یک آمریکایی!

GDP

کنفرانس سال ۲۰۱۸، چند ماه قبل از خروج ترامپ از برجامنتانیاهو...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط