سقوط آزاد کروبی

سقوط آزاد کروبی!

مرور مواضع کروبی از ابتدای انقلاب تاکنون، تحولی شگرف در آرا و نظرات وی را نشان می‌دهد؛ کسی که روزی به مدد همراهی با نهضت امام(ره) به عنوان یکی از یاران انقلاب شناخته می‌شدبا سرعتی باور نکردنی بر زمین افتاده و سقوطی هولناک را تجربه کرد. تأمل در سیر مواضع کروبی این سقوط را بیشتر نشان می‌دهد:

- راه مبارزه با استکبار جهانی، تلاش برای تولید و خود کفاشدن در جهت عدم تکیه به قدرت‌های دیگر و همچنین کمک به جنبش‌های آزادی‏بخش و یاری مردم در سراسر جهان است؛ یعنی هر جا ملتی علیه استکبار جهانی مبارزه می‌کند باید یاورشان باشیم… .
-مذاکره با آمریکا یعنی دست شستن از آرمان شهدا و اهداف انقلاب اسلامی، اصلی‌ترین دلیل برای تداوم قطع رابطه ایران و آمریکا این گفته بزرگان و حکما و عقلا است که انسان عاقل کاری را که برایش سود و منفعت ندارد انجام نمی‌دهد… ارتباط با آمریکا موجب می‌شود که آن‌ها بهتر بتوانند به ایران و انقلاب اسلامی ضربه وارد کنند.


کروبی در مناظره با احمدی‌نژاد به سخنان رئیس سابق موساد در نقد مواضع انقلابی دولت استناد کرد، در حالی که وی خود زمانی طلایه‌دار سیاست مبارزه مسلحانه با اسرائیل و اذنابش در منطقه بود. وی در این مناظره به نقل از رئیس سابق موساد گفت: «اگر صدها میلیارد دلار از سوی موساد خرج شده بود تا کسی منافع اسرائیل را تأمین کند، احدی بهتر از احمدی‌نژاد نمی‌توانست این خدمت را انجام دهد… وجود احمدی‌نژاد برای اسرائیل یک معجزه، یک هدیه گران‌بها و حتی الهی است و هر جمله‌ای که او علیه اسرائیل می‌گوید کار اسرائیل را در جهان آسان می‌کند.»
این سخنان در حالی است که کروبی خود ۲۳ سال پیش از این طی سخنانی به جنگ مسلحانه و نبرد آشتی‌ناپذیر با اسرائیل اینگونه تاکید کرده بود: «تنها راه مبارزه با اسرائیل و نجات امت اسلامی بسیج عمومی، جنگ مسلحانه، بسیج همه امکانات مسلمان‌ها برای مبارزه و برای نبردی آشتی‌ناپذیر اقتصادی با اسرائیل می‌دانیم، باید مبارزه سیاسی و اقتصادی علیه اسرائیل شروع شود.»

و همچنان سران فتنه درمورد سندهایی که نشان از ارتباط آن ها با اسرائیل هست سکوت کرده اند...
#شیعه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج #یا_مهدی_ادرکنی #یا_علی #فتنه #خاتمی #موسوی #کروبی
دیدگاه ها (۳)

چن وقتی بود توی بخش سیاست نرفته بودم امروز رفتم کلی خندیدم.....

قربونت بشم آقا حال کردم با حرفات یعنی یه دونه ای فدای اخمت ب...

آغاز بحران آفرینیبعد از تأیید رسمی نتایج انتخابات کروبی بیان...

میشه نگام کنی؟ آشوبه زندگیم...مث یه تیکه سنگ همراه جریان رود...

واکنش قالیباف به اقدام استرالیا علیه سپاهرئیس مجلس:اقدام دول...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت سوم : امریکا ورشکسته‌ترین و ...

ستاد عالی بزرگداشت سیزده آبان اصفهان

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط