کنایه های ورزشی روحانی به دلواپسان

کنایه های ورزشی روحانی به دلواپسان


مسابقه را بردیم ولی برخی ناراحتند! / چه کسی گفته دین با نشاط جامعه مخالف است؟

رئیس‌جمهور در آخرین روزهای سال ۹۴ از کسانی سخن گفت که پس از پیروزی در مذاکرات هسته ای، لبخند و کف نزدند.

اهم اظهارات دکتر حسن روحانی در مراسم تقدیر از ورزشکاران و مدال‌آوران سال ۹۴:

گاهی با تیم‌های بزرگی مثل برزیل و آرژانتین و اگر در بازی با این تیم‌ها برنده هم نشویم بازی خوب به اندازه برنده شدن در جامعه تاثیر می‌گذارد. اما وقتی با شش تیم قوی دنیا بازی می‌کنیم کار ما بسیار سخت است.

شما وقتی به عنوان کشور ایران به مقابله با آن‌ها می‌روید و پیروز می‌شوید برای ملت خود غرور می‌آفرینید اما وقتی کسی برای این موفقیت کف نمی‌زند شما چه لقبی به او می‌دهید یا وقتی گروه یا جناحی پیدا می‌شود که در برابر این پیروزی لبخند را در چهره او و کف محکم در دست‌های او نمی‌بینید.

ما در صحنه جهانی و برای منافع ملی بازی کردیم و درّ گرانمایه این ملت را از ته چاه خارج کردیم و در منزل جهانیان قرار دادیم.

در سال ۹۴ غنی‌سازی اورانیوم در ایران قانونی شده است. اما سال‌های قبل از آن غنی‌سازی غیرقانونی بود. سال ۹۴ خرید و فروش مواد هسته‌ای آزاد شده است و ما توانستیم در این سال UF6 بفروشیم و کیک زرد بخریم. ما در سال ۹۴ آب سنگین فروختیم. قبل از سال ۹۴ هر کس به ما در زمینه هسته‌ای کمک می کرد خلاف قانون بین‌المللی بود اما امروز همه کشورهای دنیا باید به ما کمک کنند. قبل از سال ۹۴ روابط بانکی و بیمه‌ای ما با دنیا تعطیل بود و فروش نفت از یک حدی به بالاتر ممنوع بود. ما در پتروشیمی، خرید هواپیما، حمل و نقل، ساخت اتوموبیل تحریم بودیم.

برخی چه طور این را فهمیدند که فرهنگ دینی با نشاط جامعه در تضاد است نمی دانم. وقتی یک خارجی وارد کشور می شود اولین نکته ای که به آن توجه می کند، چهره بانشاط و یا چهره گرفته مردم است.

برگزاری انتخابات پرشور یکی دیگر از موفقیت‌های کشور در سال ۹۴ بود. در این میدان نیز مدال‌آوران و ورزشکاران کمک کردند و به صحنه آمدند و من از عمق جان خود از شما سپاسگزارم. همیشه ورزشکاران در روزهای مهم و یا سخت ملی حضور داشتند. در جنگ تحمیلی ورزشکاران به صحنه آمدند و در انتخابات نیز مردم را برای حضور تشویق کردند.

ان‌شاءالله هم در سال آینده اتومبیل ما هم وارد رقابت جهانی می‌شود و از پایان سال ۹۵، ۳۰ درصد اتومبیل تولید شده کشور صادر خواهد شد.
دیدگاه ها (۳)

ایران بعد از ۳۴ سال چین را از سکو پایین کشید

🚨🇮🇷 محسن رضایی: حتی یک گرم از مواد هسته‌ای غنی‌شده ایران از ...

طرح دوباره ادعاهای واهی علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران ت...

⭕️پرسش: انرژی هسته ای چه اهمیتی دارد که اینهمه برایش هزینه م...

سیاسی اجتماعی

☢️ غنی‌سازی اورانیوم ممنوع!!🚦رهبر شهید انقلاب: می‌گویند نبای...

سلام ، هر فرد یا افرادی که برای پیشرفت و سربلندی ایران عزیزم...

اختلال محاسباتی آقای معاون!تقلیل علت حمله تروریست‌های آمریکا...

ایران در جمع مدعیان واترپلوی آسیا

پایان طلسم ۱۲ ساله مدال آوری بوکس با برنز اسماعیلی

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط