🌷۶۳ شهیدی که در اغتشاشات ۱۴۰۱ با جانشان امنیت آفریدند....🌷

۶۳ شهیدی که در اغتشاشات ۱۴۰۱ با جانشان امنیت آفریدند

حدود یک ماه است که آتش اغتشاشات در کشور خاموش شده اما طی ۳ ماه اغتشاشات که از اواخر شهریور آغاز شد، ۶۳ انسان، از کودک و نوجوان گرفته تا مرد و زن هدف گلوله اغتشاشگران مسلح قرار گرفتند.

خبرگزاری فارس، سردبیری استانها - علی یعقوبی اعظم: حدود یک ماه است که آتش اغتشاشات در کشور خاموش شده اما این موضوع برای ضدانقلاب قابل قبول نیست و طی این مدت تمام توان خودش را به کار گرفته تا با استفاده از دروغ‌های بزرگ و کوچک تک‌شعله‌هایی را در گوشه و کنار به نمایش بگذارد و به مخاطب القا کند که اغتشاشات زنده است.

این اغتشاشات با دروغگویی‌های پدر مهسا امینی درباره نحوه فوت دخترش و سناریو نویسی‌های رسانه‌های ضد انقلاب و همراهی برخی سلبریتی‌ها آغاز شد.

بعد از مهسا، نوبت به نیکا شاکرمی، سارینا اسماعیل زاده، حدیث نجفی، اسرا پناهی و بسیاری دیگر رسید، با آن که خانواده این افراد بارها و بارها در رسانه‌های رسمی و غیررسمی اعلام کردند که متوفی در حوادث دیگری فوت کرده است، اما رسانه‌های ضدانقلاب همچنان با انتشار اخباری بدون سند و دروغ اعلام می‌کردند که این افراد در اغتشاشات و توسط نیروهای امنیتی کشته شده‌اند.

فرماندهان نیروهای امنیتی و انتظامی که مسئولیت تامین امنیت خیابان‌های شهر را به عهده داشتند بارها اعلام کردند که این نیروها فقط از تفنگ‌های پینت‌بال و وینچستر ساچمه‌ای استفاده می‌کنند و هیچگونه سلاح جنگی به همراه ندارند.

در طول این مدت ۱۰۰ روز، در موارد متعدد نیروهای اطلاعاتی و امنیتی در بازرسی‌های مرزی و درون شهری سلاح‌های مختلف جنگی کشف و ضبط کردند که طی اعترافات دستگیرشدگان، مقصد نهایی این سلاح‌های جنگی غیرمجاز دستان تروریست‌های اغتشاشگر بود.

در جریان مقابله با اغتشاشگران مدافعان امنیت به گونه‌ای در خیابان‌های سطح شهر حاضر می‌شدند که تنها داشته‌شان گلوله‌های پلاستیکی و رنگی تفنگ هایشان بود و اما در طرف مقابل دشمنان با سلاح‌های جنگی به میان اغتشاشگران رفتند و با شلیک به نیروهای امنیتی و انتظامی، آن‌ها را به شهادت رساندند.

🌹روحشان شاد و یادشان جاویدان و راهشان پررهرو باد🌹
دیدگاه ها (۰)

🎥 جزئیات جنایت‌های ۲ عامل شهادت نیروهای امنیتی که امروز اعدا...

دستگیری تیم مسلح ضدانقلاب در استان فارسطی اقدامات سازمان اطل...

🚨🚨🇮🇷#فـــــــــــــــوری ضربه سنگین نیروهای امنیتی ‌به گروهک...

♨️ اداره‌کل اطلاعات استان ایلام از شناسایی و بازداشت ۱۱ نفر ...

بسم الله الرحمن الرحیم پیام تبریک به مناسبت فرارسیدن هفته نی...

🔴چرا عبدالحمید در برابر تروریسم سکوت کرده؟▪️در حالی که مناطق...

🚨🚨بازداشت ۱۱ عامل اصلی و تخریب‌گر اموال مردم در ملکشاهی وزار...

🔻اعتراف مدیر منوتو به کذب بودن آمار کشته‌ های اغتشاشات🔹کیوان...

امریکا و اسراییل این طوری میخوان ما رو آزاد کنن

اداره‌کل اطلاعات سیستان‌وبلوچستان: این سه هسته در شهرستان‌ها...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط