#رجانیوز

#رجانیوز
️ قول روحانی به مبادله سوخت هسته ای، پیش از بسته شدن پرونده PMD در آژانس و برخلاف شروط 9 گانه رهبری

حسن روحانی در حالی امروز از مبادله سوخت در هفته آینده و خروج اورانیوم غنی شده کشور خبر داد، که بنا بر شروط 9 گانه رهبر معظم انقلاب هنوز پرونده PMD در آژانس بسته نشده است.
روحانی در سخنان خود به مناسبت افتتاحیه نمایشگاه مطبوعات، اعلام کرد: از هفته آینده UF6 را میفروشیم و کیک زرد را میگیریم.
این در حالی است که رهبر معظم انقلاب، انتقال سوخت غنی شده به خارج از کشور و همچنین توقف فعالیت مجتمع اراک را به بسته شدن پرونده PMD در آژانس منوط کرده بودند.

️ نامه رهبر انقلاب: اقدامات مربوط به آنچه در دو بند بعدی آمده است، تنها هنگامی آغاز خواهد شد که آژانس، پایان پرونده‌ی موضوعات حال و گذشته (PMD) را اعلام نماید.

1 اقدام در مورد نوسازی کارخانه‌ی اراک با حفظ هویّت سنگین آن، تنها در صورتی آغاز خواهد شد که قرارداد قطعی و مطمئن درباره‌ی طرح جایگزین و تضمین کافی برای اجرای آن منعقد شده باشد.

2 معامله‌ی اورانیوم غنی‌‌شده‌ی موجود در برابر کیک زرد با دولت خارجی در صورتی آغاز خواهد شد که قرارداد مطمئن دراین‌‌باره همراه با تضمین کافی منعقد شده باشد. معامله و تبادل مزبور، باید بتدریج و در دفعات متعدّد باشد.
—----------
به کانال رجانیوز بپیوندید.
@rajanews_com
دیدگاه ها (۱)

اگر به حرف رهبر انقلاب گوش نکنیم چه فرقی با ظریف

طرف تمام مدارکش از آمریکا دشمن ایران گرفته حالا بهترین کارشن...

رهبر معظم انقلاب خطاب به رئیس جمهور(8) : خامساً: معامله‌ی او...

رهبر معظم انقلاب خطاب به رئیس جمهور(7) : رابعاً: اقدام در مو...

ضد ولایت فقیه به رئیس جمهور میگن خدا وائمه ازت نگذ...

به نام خدا..بازی قدیمی!!!! مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی ات...

بسم الله الملک القدوس..#رئیس_الوزرای دولت یازدهم، امروز در ا...

رهبر معظم انقلاب خطاب به رئیس جمهور(6) : ثانیاً: در سراسر دو...

🔻*شروط نه‌گانه رهبری شهید برای برجام*با دقت بخوانید👇بندهای ن...

تکذیب خارج شدن قلب راکتور اراک خبرگزاری فارس روز دوشنبه از ق...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط