آیا مستأجر می‌تواند ملک استیجاری را اجاره دهد؟

طبق ماده ۴۷۴ قانون مدنی، مستأجر می تواند عین مستأجره (ملک استیجاری) را به دیگری اجاره بدهد، مگر اینکه در قرارداد اجاره، خلاف آن شرط شده باشد.

جهت مطالعه این مطلب لینک زیر را کلیک کنید
https://dadarman.com/%d8%a7%d8%ac%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%85%d9%84%da%a9-%d8%aa%d9%88%d8%b3%d8%b7-%d9%85%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d8%ac%d8%b1/

⚖️
#وکیل_مهریه #وکیل_طلاق_توافقی #وکیل_آنلاین #وکیل_طلاق #مشاوره_طلاق #موسسه_حقوقی_دادآرمان #وکیل_ارث

⚖️موسسه حقوقی دادآرمان
📱تماس با ما

02122904873
02122904874
09120627820
09336267878

dadarman.com
kiandad.com
دیدگاه ها (۰)

شرایط اجاره نامه

تخلیه ملک استیجاری با اجاره‌نامه رسمی

هزینه وکیل ملکی چقدر است؟

طلاق و انواع طلاق در ایران

بهترین وکیل ارث در تهـران

وکیل خانواده آنلاین

وکیل طلاق توافقی

بهترین وکیل مالیات بر ارث در تهـران

عدم تمایل فرزند به ملاقات با والدین

بهترین وکیل ملکی تهران

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط