نفوذ ایران در پلتفرمهای اسرئیلی

🔴این گزارش مهم ادعایی صهیونیستها است.

سازمان اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل اعلام کرد نهادهای اطلاعاتی جمهوری اسلامی به تازگی هرچه بیشتر از شهروندان اسرائیلی و پلتفرم‌های آنلاین برای گردآوری اطلاعات درباره مقامات و شخصیت‌های بانفوذ در جامعه اسرائیل استفاده می‌کنند.

بر اساس بیانیه شین بِت، نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی از جمله شهروندان را به گرفتن عکس و فیلم از محل زندگی مقامات و افراد بانفوذ اجتماعی کشاند‌ه‌اند، بدون آن‌که این افراد از عوامل پشت پرده ماجرا آگاه باشند.

شین‌ بت در بیانیه خود نوشته که نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی در پلتفرم‌های آنلاین اسرائیلی نفوذ کرده و خود نیز با ایجاد پلتفرم‌های مجازی فعالیت‌های مربوط به خانواده اسرائیلی‌های ربوده شده به غزه را تبلیغ می‌کنند.

براساس این بیانیه، نهادهای اطلاعاتی ایران از جمله پیشنهاد تجمع در نزدیکی محل زندگی خانواده‌های گروگان‌ها و حتی ارسال دسته گل و پیام محبت به این خانه‌ها را داده‌اند.

ـــــــــــــــــــــــ
#پاسخ_سخت
👌 #محرمانه کانال حرفه‌ای‌ها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
دیدگاه ها (۰)

🎥 شبکه عبری «کان»: تمام اقدامات نظامی و غیرنظامی برای سرنگون...

🔴مالزی استفاده از وِیز را به‌دلیل اسرائیلی‌بودن ممنوع کرد🔺ما...

♨️مالزی استفاده از وِیز را به‌دلیل اسرائیلی‌بودن ممنوع کرد🔹م...

🎥درگیری نیروهای امنیتی با افراد مسلح در بخشان سراوان🔹️معاون ...

🔴 پاسخ به منتقدین سامانه علاج / هم‌زمانی «علاج» و جنگ اطلاعا...

از دو سال یا سه سال پیش چند رسانه و روزنامه معروف در جهان از...

حادثهٔ قطار در اسپانیا بر اثر نقص فنی/رایانه‌ای رخ داد؛ نکته...

کبودوند با پزشکیان دیدار کرد

🔻همگرایی مخفیانه علیه تهران و آرایش جدید منطقه‌ای/ میزبانی ا...

♨️هشدار مسافرتی درباره فرانسه، بلژیک و ایتالیا🔹️روابط عمومی ...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط