💠گسترش اعتراضات و بازداشت گسترده اساتید و دانشجویان در آمریکا....💠

کدخبر: 1630074 / ۱۴۰۳/۰۲/۰۷ ۱۴:۳۷:۵۱ / پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران - تهران

💠موج حمایت از غزه در آمریکا به راه افتاد💠

💠گسترش اعتراضات و بازداشت گسترده اساتید و دانشجویان💠

پلیس در حمله به معترضان به آنها تعدی کرد و از گلوله های پلاستیکی و گاز اشک آور نیز استفاده کرد.

به گزارش جماران، اعتراضات دانشجویان حامی حقوق فلسطینی‌ها روز پنجشنبه ۲۵ آوریل (۶ اردیبهشت) در حالی به شمار بیشتری از دانشگاه‌های ایالات متحده گسترش یافت که پلیس روند برچیدن چادرهای تحصن‌کنندگان را آغاز کرده و به نظر می‌رسد صبر مقامات رو به اتمام است.

به درخواست روسای شماری از دانشگاه‌ها، افسران ضد شورش پلیس با استفاده از گاز اشک‌آور به تعدادی از دانشگاه‌ها وارد شده‌اند تا مانع از تحصن دانشجویان شوند.

بیش از ۲۰۰ معترض روز چهارشنبه و بامداد پنجشنبه در دانشگاه‌های« لس‌آنجلس، بوستون و آستین، تگزاس» (جایی که حدود ۲ هزار نفر در روز پنجشنبه تجمع کرده بودند) دستگیر شدند.

روز پنجشنبه پلیس آمریکا با یورش به تظاهرات همبستگی با نوار غزه در دانشگاه «اموری» در شهر «آتالانتا» در ایالت «جورجیا» شماری از اساتید و دانشجویان را بازداشت کرد.

پلیس همچنین در حمله به معترضان به آنها تعدی کرد و از گلوله های پلاستیکی و گاز اشک آور نیز استفاده کرد.

تصاویری در شبکه های اجتماعی منتشر شده است که نشان می دهد پلیس به «نویل مکاوی» رئیس بخش فلسفه و«کارولین ووهلین» استاد اقتصاد دانشگاه اموری را در پی مشارکت شان در تظاهرات حمله کرده و آنها را با خشونت بازداشت می کند. معترضان خواستار آتش بس فوری در نوار غزه و توقف حمایت آمریکا از رژیم اسرائیل هستند.

صحنه هایی نیز از برخورد خشونت بار با ووهلین استاد اقتصاد دانشگاه اموری و انداختن وی روی زمین قبل از بازداشت اش منتشر شده است این در حالی است که وی به نیروهای پلیس گفته است که استاد دانشگاه است
دیدگاه ها (۰)

گزارش: پلیس سوئیس برای سرکوب اعتراضات از گلوله‌های لاستیکی، ...

ایتالیا: اعتراضات و اعتصاب عمومی گسترده در بیش از 50 شهر گست...

پلیس بلژیک با گاز اشک‌آور و ماشین آب‌پاش به استقبال معترضان ...

🎥 فرانسه در آتش و اعتراض؛ بازداشت ۱۸۰۰ نفر و فوت یک معترض🔹وز...

توضیحاتی کامل با جزئیات مختصر در خصوص اعتراضات در آرژانتین ب...

🌀اندر رسای خاویر میلی🔹در دوره‌ای که برای جمعی از اساتید دانش...

🚨 علت اعتراضات گسترده در فرانسه چیست؟ 🇫🇷اعتراضات اخیر در فرا...

💢از مدرسه تا بازداشتگاه؛ برخورد امنیتی با دانش‌آموزان معترض🔹...

پلیس ایران VS پلیس فرانسه...برای «زن، زندگی، آزادی» در فرانس...

🇫🇷دلم برای ایران سوخت!🇮🇷وقتی فرانسه، غربی و غرب‌گرا را رسوا ...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط