فکر کنید شهروند کویت یا قطر یا امارات هستید. آمریکا بدون

فکر کنید شهروند کویت یا قطر یا امارات هستید. آمریکا بدون اجازه شما و دولت‌تان از خاک‌تان به جایی حمله می‌کند و در مقابل آن کشور خاک شما را که لانه‌ی این تجاوزگران است مورد هدف قرار می‌دهد. شما بی‌اراده و ذلیل فقط به نظاره نشسته‌اید. گویی شما در آن کشور مسافرید و در خانه‌ی خود، مستاجر.
این وضع مردم کشورهای منطقه است. نه شرفی برای‌شان مانده و نه حیثیتی. حتی جرئت ندارند در فضای مجازی با اشاره نسبت به آمريکا و تصرف خاکشان برای جنگ‌افروزی علیه یک کشور همسایه انتقادی بکنند... دولتمردان بیچاره‌شان دنبال سوراخی هستند تا در میانه‌ی آتش جنگ به‌ناگاه چیزی از آسمان روی سرشان نیفتد... و نگران‌تر از فردای جنگ که باید به کدام قدرت جهانی آویزان شوند برای پس‌فردای‌شان!

جای دوری نروید. در زمان پهلوی ما ایرانی‌ها همینطور خوار و ذلیل بودیم. در جنگ جهانی اعلان بی‌طرفی کردیم ولی قدرت‌های درگیر بی‌اعتنا به ما خاک و خانه‌ی ما را اشغال کردند و در پایتخت جلسه گرفتند و شاه کشور را به "هیچ" حساب نکردند.
خلاصه این تاریخ ۱۰۰ ساله را در این جنگ ببینید. تحمل ما برای دو گروه سخت است: آنها که ما را خوار می‌خواستند و خاک و خانه‌ی ما را حیاط خلوتشان می‌دانستند و حالا دست‌شان کوتاه است و گروه دوم همسایگانی که عزت ما افشاگر ذلت و بی‌شرفی آنهاست.
#وحید_یامین_پور
#یامین_پور
#دکتر_یامین_پور
#عزت#ایران#جنگ_رمضان#وطن#استقلال#شرف
دیدگاه ها (۴)

✍ حسن روحانی:به مردم بگوییم قرار ما این است با قدرت‌های بزرگ...

کدام راهبرد در ادامه‌ی مسیر، هزینه‌ی کمتر و دست‌آورد بیشتری ...

♨️فرمانده پدافند هوایی: دشمنان اگر خطایی کنند، حتماً پوزه‌شا...

♨️محمدرضاپهلوی و حسرت مقاومت‌میهنی📌شهریور ۲۰ بعد از سال‌های ...

خوب گوش کنید ببینید چی میگه!

🔴 یک تصویر عالی برعنداز سوز ببینید تا حالتون خوب بشه🔹 پلاکار...

‍ از فلسطین تا ترکمانچای؛ استراتژی جدید اصلاح‌طلبان برای فرو...

«فریادِ بهرامِ محمدی بر خاکریزِ هویّت: تقابلِ بمبِ بیگانه و ...

🔸کسب مدال جهانی تو #وطن ؛ بی‌سروصدا، چون نفعی نداره! مهاجرت ...

«قهرِ حَد: ترازِ خونینِ بهرام محمدی با مافیایِ غارتگر»گزارهٔ...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط