دیو جهی یا جهیکا

دیو جهی یا جهیکا.
به شخصه عاشق داستانشم.👇
آره عزیزان! در زمانی بسیااار دور اهریمن خسته و کوفته و ناامید و بی انگیزه بخاطر شکست های پی در پی‌ش رو تختش نشسته بود. هر دیو و موجود خبیثی می‌اومد کنارش؛ می‌گفت: حاجی تو بیشتر از این حرفایی! نکن این کارو با خودت! پاشو دنیا رو به خاک و خون بکشیم! پاشو مردم رو به گناه بکشون! پاشو با امشاسپندان و اهوراها بجنگیم! اهریمن گوشش بدهکار نبود.
خلاصه همینجوری می‌گذره تا جهی می‌ره پیشش تو گوشش می‌خونه که من می‌رم همچین درد و فشاری به امشاسپندان و مردم بیارم که زندگی کردن سختشون بشه! فره ایزدیشونو می‌دزدم! زمین های مردم رو سمی می‌کنم! آبشونو خشک می‌کنم! خشکسالی میارم! کاری می‌کنم همه به گناه و ستم بیوفتند و فلان و بهمان می‌کنم که یهو این اهریمن تکون می‌خوره می‌گه ایول.
و چون جهی تونست اونو از اون حالت بُخور و بخواب و ناامیدی دراره کلشو می‌بوسه و این میشه که یه نفرین واسه جهی و تموم زن‌ها درست می‌شه به اسم پریودی -_-
از این قسمت که سریع بگذریم اهریمن به جهی می‌گه می‌خوام بهت جایزه بدم هر چ دوست داری اختیار کن.
اینجاست که از اونور نیروی روشنی، هرمزد وارد می‌شه. چون می‌دونه جهی هر چی بگه اهریمن براش انجام می‌ده یک کاری می‌کنه که اون هیکل زشت و چندش اهریمن برای جهی مثل یک جوون خوش بر و رو و ورزیده دیده بشه. خلاصه همتون هم حتما حدس می‌زنید جهی چی خواست.🙄
پس از این قسمت هم سریع می‌گذریم. خلاصه که از اون موقع به هر زنی که خطا می‌کنه جفا می‌کنه میگن جَه.
بعد از این داستانا دیگه زیاد از جهی نمی‌شنویم. دو جای دیگه که تو اساطیرمون ازش اسم می‌بره وقتیه که یه گله گرگ تبدیل به یک گرگ واحد می‌شن و بعد که این گرگه رو می‌کشن، جهی یهو مثل یه دود از توش می‌زنه بیرون، یک لحظه قیافه جذابش تو دود معلوم میشه بعد می‌ره‌ تو مار. دوباره یه گله مار می‌شن یه مار و دوباره اون مار هم می‌کشن دوباره جهی میاد بیرون باز همون داستان و دوباره می‌ره تو ی چیز دیه!
دیو جهی کلا نماد روسپی گری های زنانه‌ست و کلا از این کارا هم زیاد می‌کنه که مردا رو گول بزنه و ادامه ماجرا که ازش می‌گذریم و خداحافظ🙌
#دیو #دیو_جهی #جهیکا #فولکلور #اساطیر
دیدگاه ها (۸)

امروز رفتیم جنگل. هوا مه بود یکم هم شَک و شِه (بارون خیلی ری...

تصمیم گرفتم برگردم🙄✌️آقا بیاین ببینم از دنبال کننده هام هیچک...

الههههی ! چه ناز و معصومانه می گه مرتیکه حرامخور ؟!ولی فقط م...

رمان انیمه ای هنوز نه چپتر ۱۴

یه نکته هم در مورد پست قبلی اضافه کنم !تو همون کلیپ BBC اعتر...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط