{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

چهارشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۴

چهارشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۴



در دیدار انجمن اسلامی معلمان:
هاشمی رفسنجانی کشتار شیعیان نیجریه را محکوم کرد
شناسه خبر: 944074 سرویس: سیاسی
۲۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۵
آیة الله هاشمی رفسنجانی
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با محکوم کردن کشتار شیعیان نیجریه گفت: ۱۰ میلیون شیعه این کشور با نجابتی خاص زندگی مظلومانه‌ای داشتند، اما اخیراً به بهانه‌‌های واهی، این‌گونه مظلومانه مورد تهاجم قرار می‌گیرند.

به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار جمعی از اعضای شورای مرکزی و مسئولان استانی انجمن اسلامی معلمان، با تأکید بر نقش معلمان در زندگی فردی و اجتماعی انسان‌ها، گفت: هر وقت در جمع فرهنگیان هستم، یک نشاط فطری پیدا می‌کنم و هم صحبتی با معلمان، خیر و برکت دارد. چون معلمان، همیشه با حکمت هستند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، مطالبات معلمان را برحق و شیوه‌های مطالبه آنان را نجیبانه توصیف کرد و افزود: متأسفانه هزینه‌های آموزش و پرورش را هزینه‌های جاری به حساب می‌آورند و همان زمان در مجلس اعتراض کردم که زیربنایی‌ترین کار جامعه و پربازده‌ترین سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش انجام می‌شود.

حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی، با یادآوری نام و خاطرات موسسین این انجمن، به ویژه شهیدان بهشتی، رجایی و باهنر، افزود: با این شهیدان مدرسه رفاه را تأسیس کرده بودیم که در اوج خفقان رژیم پهلوی، آثار فراوانی داشت.



حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی با تأکید بر اهمیت و ضرورت امنیت خاطر دانش آموزان، دانشجویان، معلمان و استادان در بیان نظرات خویش، برای گسترش امنیت سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در جامعه، گفت: در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 دیدیم که آگاهی مردم در میدانی که رقبا همه ابزار تبلیغاتی را داشتند، اعتدال را به پیروزی رساند.

وی با یادآوری مجموعه مخالفت‌های داخلی و خارجی که در مسیر مذاکرات هسته‌ای ایران انجام می‌شد، گفت: امپریالیسم خبری صهیونیست‌ها تمام تلاش‌هایش را می‌کرد تا نگذارد روابط دنیا با ایران اصلاح شود و متأسفانه در داخل هم گروهی همین کار را می‌کردند و معلوم نیست چه ضرری از رفع تحریم‌ها می‌برند.

آیت الله هاشمی رفسنجانی با اشاره به تناقضات سیاسی بعضی از مسئولان در کشور، گفت: از یک طرف تخریب‌های بعضی از رسانه‌های تندرو علیه دولت را روشنگری و از طرف دیگر بیان حقایق بلایایی را که در 8 سال دولت سابق بر سر کشور آمده، سیاه نمایی می‌دانند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به عزم جزم مردم ایران برای خلق حماسه‌ای دیگر در انتخابات اسفندماه، گفت: نگرانی‌ها و آشفتگی‌های سیاسی تندروها نشان می‌دهد که از رشد آگاهی مردم نگرانند و می‌ترسند.

وی حملات تخریبی علیه یادگار ارزشمند امام خمینی، را نشانه‌ای از این عصبانیت خواند و گفت: باید از آنان پرسید، اگر مطمئنند که مردم با آنها هستند، چرا باید از اعلام نامزدی حاج حسن آقا خمینی این قدر عصبانی باشند و به بیت امام(ره) توهین ‌کنند؟!

آیت الله هاشمی رفسنجانی با ابراز نارضایتی و نگرانی از برخوردهایی که با حجت‌الاسلام دعایی می‌شود، تاریخ تحلیلی از مبارزات ایشان در ایران و عراق ارائه کرد و گفت: این برای نظام خوب نیست که یک عده تندرو و افراطی که از دور هم دستی بر آتش سوزان دوران مبارزات نداشتند، به اسم دفاع از انقلاب و نظام، نسبت به عملکرد اعتدالی کسی چنین اعتراض و حتی به ایشان توهین و بی احترامی کنند که امام خمینی (ره) پس از پیروزی انقلاب ایشان را مسئول مؤسسه و روزنامه اطلاعات کرده‌اند و رهبری نیز پس از امام و تا امروز او را در همان جا ابقا کردند و در پاسخ به نامه‌ی ایشان نیز آن‌گونه مهربانانه می‌نویسند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سخنان خویش با اشاره به طرح برخی مباحث انحرافی توسط بهانه جویان و سوء برداشت از سخنان ایشان و تأکید بر این جمله که «آیت‌الله خامنه‌ای تنها مرجع تقلیدی هستند که صلاحیت رهبری جامعه‌ی اسلامی را داشتند و دارند»، افزود: مردم عاشق امام و در مرحله بعد رهبری هستند، و رهبری باید برای همه‌ جامعه باشد، اما یک عده مدعیان حمایت از رهبری این سرمایه دینی و ملی را منحصر به خود می‌دانند و با توهین و تهمت و افترا نسبت به دیگران، فکر می‌کنند که دارند به رهبری خدمت می‌کنند، در حالی که نباید به اسم دفاع از رهبری حرف‌های نسنجیده زد که مصداق مثل معروفی است که می‌گوید: دفاع بد، بدترین حمله است.

وی با یادآوری دستاوردهای بی‌نظیری که انقلاب اسلامی و ایران در سایه‌های رهبری‌های امام خمینی و آیت‌الله خامنه‌ای بدست آورده، گفت: رسانه‌ی ملی که لااقل باید مراعات اسم خویش را به عنوان صدای مردم بکند، جناحی برخورد می‌کند، در حالی که باید بگذارند آدم‌های باسوادتر
دیدگاه ها (۳)

معاون اول رئیس‌جمهور: آقای قالیباف قول داده طرح مقابله با نف...

واکنش بسیج دانشجویی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی تهران بزرگ، در پا...

🔎#قاب_زندگی | روایت‌هایی از زندگی‌ رهبر معظم انقلاب📖 دستیار ...

🔴 توصیه‌های مهم آیت‌الله اراکی به رئیس‌جمهور محترم🔻خواهش می‌...

🎥 ۲۰ حقیقت تحسین برانگیز از عملکرد دولت سیزدهم به روایت امام...

حسن روحانی؛ شهریور ۱۴۰۵:یه دوقطبی‌های غلطی می‌سازیم که من نم...

وداع با مرجعی که «مجمع‌البحرین» حوزه‌های نجف و قم بوداستاد خ...

♨️ عارف: آقای قالیباف قول داده طرح مقابله با نفوذ را از دستو...

۴ مجاهدکشته شده در تصادف تجمعات #جهاد_خیابان_مشهد با دستور ح...

آیت‌الله سعیدی: حضور حضرت معصومه(س) در قم فرصتی برای تولید کارهای فرهنگی است

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط