رحوم تاج الدّین حسن سلطان محمد( رضوان اللّه تعالی علیه )

رحوم تاج الدّین حسن سلطان محمد( رضوان اللّه تعالی علیه ) در کتاب خود مینویسد :

در بغداد مرد فاسقی بود که هنگام احتضار وصیّت کرده بود که مرا ببرید نجف اشرف دفن کنید شاید خداوند مرا بیامرزد و بخاطر حضرت امیر المومنین علیه السلام ببخشد.

چون وفات کرد قوم و خویشان او حسب الوصیّة او را غسل داده و کفن نمودند و در تابوتی گذاردند و بسوی نجف حمل کردند.

شب حضرت امیر علیه السلام به خواب بعضی از خدّام حرم خود آمدند، و فرمودند: فردا صبح نعش یک فاسق را از بغداد می آورند که در زمین نجف دفن کنند، بروید و مانع این کار شوید! و نگذارید او را در جوار من دفن کنند.

فردا که شد خدّام حرم مطهّر یکدیگر را خبر کردند، رفتند و در بیرون دروازه نجف ایستادند، که نگذارند که نعش آن فاسق را وارد کنند، هر قدر انتظار کشیدند کسی را نیاوردند.

شب بعد باز در خواب دیدند حضرت امیر علیه السلام را که فرمود: آن مرد فاسق را که شب گذشته گفتم نگذارید وارد شوند فردا میآیند، بروید و به استقبال او، و او را با عزّت و احترام تمام بیاورید و در بهترین جاها دفن کنید. گفتند: آقا شب قبل فرمودید نگذارید و حالا میفرمائید بهترین جا دفن شود!؟

حضرت فرمود: آنهایی که نعش را می آوردند، شب گذشته راه را گم کردند، و عبورشان به زمین کربلا افتاد، باد وزید خاک و غبار زمین کربلا را در تابوت او ریخته از برکت خاک کربلا و احترام فرزندم حسین علیه السلام خداوند از جمیع تقصیرات او گذشت او را آمرزید و رحمت خود را شامل حالش ‍ گردانیده است .




مجله مانا
(غزل)
دیدگاه ها (۵)

مقداد و سلمان و عمار آمده‌اند که فکری به حال علی علیه‌السلام...

حجت‌الاسلام‌والمسلمین طباطبایی‌نژاد: قبولی توبه و استجابت دعا از سنت‌های حتمی الهی است

حجت‌الاسلام والمسلمین هدایت: همراهی با پیامبر(ص) نیازمند صبر و استقامت است

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت دوم :ھ) - نفی تداوم امامت، ...

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی: قطع صله رحم در همین دنیا دامن‌گیر انسان می‌شود

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی: قطع صله رحم در همین دنیا دامن‌گیر انسان می‌شود

شب اول قبر به فریادت برسه بنویس یاحسین(به یاد آور) روزی را ک...

»»» آیه ی روز :**************أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْن...

📜 شهيد سيد مصطفي خميني فرزند امام خميني (ره) در سال 1309 در ...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت اول :رفتن بر سر قبور و یا ب...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط