🔺اثر رزمایش امر به معروف و نهی از منکر...

🔺اثر رزمایش امر به معروف و نهی از منکر...
♦️این پست رو ببینید و توئیت‌هاش رو بخونید .
این پست به عنوان انتقاد از رزمایش امر به معروف و نهی از منکر منتشر شده ، احتمالا کانالش هم انقلابیه مثلاً !
خب مثلاً انتظار داشتید اثر امر به معروف و نهی از منکر چی باشه ؟؟؟
بیان توئیت بزنن واااای چقدر خوب بود بهمون تذکر دادن انقدر خوشمون اومد ، انقدر متنبّه شدیم ، انقدر هدایت شدیم ، تمام فلسفه نورانی حفظ حجاب برامون جا افتاد ، تصمیم گرفتیم اصلا چادری بشیم !!!
نه عزیزم ، امر به معروف و نهی از منکر قرار نیست این اثر رو بذاره ، اتفاقا باید همون اثری رو بذاره که توئیت کردن ، یعنی برای کشف حجاب و گناه تو خیابون احساس آرامش نکنن . بفهمن که توهّم زدن که میتونن جامعه رو به لجن بکشن و هر غلطی دلشون میخواد بکنن ، بفهمن که امّت حزب‌اللّه نمیشینه نگاه کنه اینا هرزگی و فساد رو ترویج کنن ، بله دقیقا اثر این رزمایش همینه و تا جمع کردن بساط این انحراف ادامه خواهد داشت .
از همه خواهران متدیّن و انقلابی هم خواهش میکنیم با مراجعه به پایگاه‌های بسیج محلشون (در تهران) و شهرهای خودشون به این رزمایش بپیوندن و این جبهه رو پر کنن .
۱۴۰۱ شورش و اغتشاش و خشونت کف خیابون بود ، برادرها تو میدون بودن و دفاع کردن و شهید و جانباز شدن، الآن جنگ کشف حجاب و مبارزه با عفته ، خواهرا باید بیان تو میدون و مقابله کنن.
دیدگاه ها (۱)

من پا برجام😎🇮🇷الحق که "مبعوث" مناسب ترین توصیف این مردمه‌......

نهادینه کردن حجاب یا جلوگیری از نهادینه کردن بی حجابی!؟✍ محم...

🔞‌ عفریته‌ای که نیمه برهنه به بانک آمده و به کارمند بانک می‌...

رهبر شهید می‌فرمایند:یکی از عواملی که در جامعه از بدیها جلوگ...

تو گروهی که مربوط به یک دوره ی آموزشی بود، یک خانمی هم حضور ...

کلیپ آخر ✅️چقدر شهدا دقیق و درست نظر میدادن❌️برعکس یک عده مد...

فرض کن قیامت🏜 شده ونامه اعمالت رو آوردن...📜توش نگاه می‌کنی👀 ...

لا فتی إلا علی (ع)، لا سیف إلا ذوالفقار..!الحق که "مبعوث" من...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت اول :ابتدا باید دانست آیا ا...

ناشناس🙌🏻1:دهنتو آب بکش، تویی که میگی جاویید شاه نباید نام خد...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط