هشدار جدی به خانوادهها

🚨 هشدار جدی به خانواده‌ها🚨

آیا «مومو» جایگزین «نهنگ آبی» می‌شود؟

با استناد به پیام منتشره از سوی دفتر ویژه دادستان کل مکزیک در امور فضای اینترنتی آمده است:« به شما در باره خطر جدیدی که فرزندان و جوانان با آن روبرو می شوند هشدار می دهیم. از تماس با افراد ناشناس خودداری ورزید، آنها بدنبال اطلاعات شما هستند تا بعد علیه شما از آنها استفاده کنند».

یک بازی آنلاین به نام «مومو» که از طریق واتس اپ فراگیر شده با ارسال تصاویر ترسناک و پیام‌های خشن کاربر را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

به تازگی یک بازی آنلاین جدید و ترسناک در رسانه‌های اجتماعی فراگیر شده است.

خانواده‌ها و مقامات بیم آن دارد که این بازی آنلاین پدیده مشابه «نهنگ آبی» باشد و جان نوجوانان را به خطر بیندازد.

این بازی در هفته‌های اخیر در سراسر جهان مشاهده شده و به طور کلی از طریق واتس اپ گسترده می‌شود.

نخست شماره تماسی ناشناس کاربران را به چالش دعوت می‌کند تا به «مومو» (Momo) پیامی ارسال کنند.

در مرحله بعد و پس از ارسال پیام، تصاویر ترسناک و پیام‌های خشونت آمیز برای کاربر ارسال می‌شود.

این بازی فراگیر با تصویر ترسناک از زنی مرتبط شده است. این عکس به حساب کاربری اینستاگرام یک عروسک ساز ژاپنی تعلق دارد.

هنوز مشخص نیست انگیزه اصلی این بازی چست، اما مقامات هشدار داده‌اند احتمالا فرستندگان ناشناس پیام اولیه از بازی برای سرقت اطلاعات یا تشویق به خشونت و خودکشی استفاده می‌کنند.

این چالش در چند کشور از جمله آرژانتین، مکزیک، آمریکا، فرانسه و آلمان مشاهده شده است. البته به نظر می‌رسد در آمریکای جنوبی محبوبیت زیادی داشته باشد و هدف اصلی آن نوجوانان است.

به نوشته روزنامه بویرس آیرس تایمز، دختر بچه ۱۲ ساله‌ای که احتمالا قربانی این بازی شده، از تمام فعالیت‌های خود قبل از خودکشی فیلمبرداری کرده است. مقامات معتقدند احتمالا فردی او را به خودکشی ترغیب کرده است.

🚨 درهمین راستا از کاربران واتس اپ خواسته شده تا با شماره‌های ناشناس در زنجیره‌های پیام تماس برقرار نکنند.

🔊 🙏 🏻 🔊 🙏 🏻 🔊 تقاضا داریم، درصورت که سلامتی و آرامش خانواده و دوستانتان برایتان اهمیت دارد، دیگران را در جریان بگذارید
#کودک_اینترنت
🆔 @cyber_ir : منبع
دیدگاه ها (۱)

«رعنا هاشم تو رو میخواد،چند وقته حرف تو سر زبونشه،آقام به ما...

انشاالله در سراسر کشور....امامزاده شاه فضل ،بهبهان

🍃 هر چه ما پیش برویم،احتیاج ما به کتاب بیشتر خواهد شد.🍃 #سخن...

«پسر عمومه،منو میخواد اما میترسه به آقام بگه آخه سربازی نرفت...

اصلا وارد نشید حساب بانکیتون هک می شود*🚨هشدار جدی*🔘طی دیروز ...

چپتر ۸ _ سایه های تارهوا سردتر از همیشه بود. باربارا با گلدا...

پس ما نباید دوست داشته باشیم (فیلترینگ) باشه! باید مخالف اس*...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط