شیخ «عبدالحسین حلفی (ابو علی)» از فرماندهان سپاه بدر که د

شیخ «عبدالحسین حلفی (ابو علی)» از فرماندهان سپاه بدر که در عملیات آزادی منطقه جرف الصخر مجروح شده بود، روز سه شنبه 26 اسفندماه بر اثر شدت جراحات به شهادت رسید.
این شیخ مجاهد در زمان رژیم صدام به عنوان به همراه دیگر مجاهدان سپاه بدر به مبارزه با این رژیم پرداخت و در عملیات های مختلف ضد بعثی ها شرکت کرد.
وی پس از سرنگونی رژیم صدام به زادگاه خود در بصره بازگشت و به عنوان یکی از معتمدان محلی این شهر، به حل اختلافات میان مردم پرداخت.
ابوعلی با شروع حملات داعش به عراق، با وجود اصرار دوستان و بستگانش مبنی بر ماندن در بصره، به جبهه‌های جنگ با داعش شتافت و به عنوان فرماندهی میدانی به ارشاد رزمندگان عراقی مشغول شد.
شیخ عبدالحسین حلفی در عملیات آزادسازی منطقه جرف الصخر، هنگامی که همراه با رزمندگان در نبرد با داعشی ها بود، به ضرب گلوله تکفیری‌ها مجروح و قطع نخاع شد.
با وجود تلاش های بسیار برای معالجه این روحانی مجاهد، سیر درمانی موثر نبود و وی صبح امروز به جمع یاران شهیدش پیوست.
دیدگاه ها (۱)

سردار شهید مهدی زین‌الدین از برجسته‌ترین فرماندهان دوران دفا...

🔴 سپاه: پادگان تفنگداران آمریکایی در اردن موسوم به کمپ تبتین...

*سپاه: پادگان تفنگداران آمریکایی در اردن موسوم به کمپ تبتین ...

بسم الله قاصم الجبارین قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِ...

‍ 🎥 انهدام تیم وابسته به سرویس‌های جاسوسی بیگانه در غرب کشور...

سپاه: سیدحسن نصرالله زنده است و راهش در اوج شکوه و اقتدار اد...

انگار جنگ آخرالزمانی نزدیک استموارد مشکوک حتما حتما به حفاظت...

🎦 رزمندگان ایرانی چه اهدافی از دشمن آمریکایی را هدف قرار داد...

🔴🚨🇮🇷 نگاه کلی به صحنه؛ تحولات نظامی و امنیتی منطقه 🇮🇷🚨🔴━━━━━...

سیاسی اجتماعی

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط