وکیل بیرانوند سوء تفاهمات با باشگاه پرسپولیس برطرف شد و

وکیل بیرانوند: سوء تفاهمات با باشگاه پرسپولیس برطرف شد و رضایت دادیم/ قسط دوم بعد از عید نوروز پرداخت می‌شود
پایگاه خبری فوتبالی- وکیل علیرضا بیرانوند تایید کرد این دروازه‌بان با باشگاه پرسپولیس برای دریافت مطالباتش به توافق رسیده است.
به گزارش فوتبالی و به نقل از تسنیم، باشگاه پرسپولیس امروز (چهارشنبه) طی جلسه‌ای با وکیل علیرضا بیرانوند با این بازیکن به توافق رسید تا مطالبات 2 میلیارد و 500 میلیونی دروازه‌بان پیشین باشگاه پرسپولیس طی دو قسط به او پرداخت شود.
در همین زمینه مصطفی سلیمانی وکیل علیرضا بیرانوند در خصوص این جلسه اظهار داشت: خدا را شکر که جلسه خوبی بود و به توافق رسیدیم. توافق‌نامه هم امضا شد و رضایت‌ دادیم تا پنجره باشگاه باز شود.
وی افزود: امروز با آقای درویش صحبت کردیم و فردا قسط اول به حساب بیرانوند پرداخت خواهد شد و قسط دوم نیز بعد از عید نوروز به حساب موکل من واریز می‌شود.
وکیل علیرضا بیرانوند درباره اختلافاتی که پیش از این بین بیرانوند و باشگاه پرسپولیس پیش آمده بود، گفت:  اتفاقا بیرانوند هم به صورت تماس ویدیویی در جلسه امروز خضور داشت. صحبت کردیم و خداروشکر سوءتفاهمات برطرف شد. به هر حال این مسائل درون خانوادگی است و به خیر و خوشی به پایان رسید.
#پرسپولیس
دیدگاه ها (۰)

ادعای فارس/ برکناری و عزل عزیزی خادم رسمی شد/ ثبت درخواست تو...

صعود سخت چلسی به فینال جام جهانی باشگاه‌ها با عبور از قهرمان...

چراهیچکس دلتنگ من نمیشه این پیامه واسه منم بیاد؟!😢💔#ویسگون

استوری پرنده جانم برای تولدیکی ازبازیکنای استقلال❤💙#شجاع_خلی...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط