💠💠بخشی از خطبه فدکیه حضرت فاطمه الزهراء(س) بخش هفتم....💠💠

💠ترجمه فارسی خطبه فدکیه حضرت فاطمه الزهرا(س)....💠

💠حضرت فاطمه علیهاالسلام فرمود:
پاک و منزه است خداوند، پدرم پیامبر، از کتاب خدا رویگردان و با احکامش مخالف نبود، بلکه پیرو آن بود و به آیات آن عمل می‌نمود، آیا می‌خواهید علاوه بر نیرنگ و مکر به زور او را متهم نمائید، و این کار بعد از رحلت او شبیه است به دام‌هائی که در زمان حیاتش برایش گسترده شد، این کتاب خداست که حاکمی است عادل، و ناطقی است که بین حق و باطل جدائی میاندازد، و می‌فرماید:- زکریا گفت: خدایا فرزندی به من بده که- «از من و خاندان یعقوب ارث ببرد»، و می‌فرماید: «سلیمان از داود ارث برد».

💠 و خداوند در سهمیه‌هائی که مقرر کرد، و مقادیری که در ارث تعیین فرمود، و بهره هائی که برای مردان و زنان قرار داد، توضیحات کافی داده، که بهانه‌های اهل باطل، و گمانها و شبهات را تا روز قیامت زائل فرموده است، نه چنین است، بلکه هواهای نفسانی شما راهی را پیش پایتان قرار داده، و جز صبر زیبا چاره‌ای ندارم، و خداوند در آنچه می‌کنید یاور ماست.

💠 آنگاه حضرت فاطمه رو به مردم كرده و فرمود:
ای مسلمانان! که برای شنیدن حرفهای بیهوده شتابان بوده، و کردار زشت را نادیده می‌گیرید، آیا در قرآن نمی‌اندیشید، یا بر دلها مهر زده شده است، نه چنین است بلکه اعمال زشتتان بر دلهایتان تیرگی آورده، و گوشها و چشمانتان را فراگرفته، و بسیار بد آیات قرآن را تأویل کرده، و بد راهی را به او نشان داده، و با بدچیزی معاوضه نمودید، به خدا سوگند تحمّل این بار برایتان سنگین، و عاقبتش پر از وزر و وبال است، آنگاه که پرده‌ها کنار رود و زیانهای آن روشن گردد، و آنچه را که حساب نمی‌کردید و برای شما آشکار گردد، آنجاست که اهل باطل زیانکار گردند.
دیدگاه ها (۰)

🎥دادخواهی حضرت فاطمه(س) در پیشگاه پروردگار‌حال که چنین است پ...

با هم برای ترویج فرهنگ فاطمی🏴بازخوانی خطبه فدکیه و معرفی سیر...

سبک زندگی فاطمی و جهاد روایت:

خداشناسیامتیاز انسان نسبت به سایر موجودات، برخورداری آن‌ها ا...

💠کتاب پروردگار🔰 حضرت فاطمه (علیها السّلام) در قسمتی از خطبه ...

چطور میتوان در پناه خالق تربیت یافت تا رستگار شویم

💠سرشار از ایمان🔰قالَ رَسُولُ اللّه ِصلي الله عليه وآله: «اِن...

🏴 هیزم‌هایی که داغ قلب امام زمان را تازه می‌کند▪️امام باقر "...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت سوم :بلکه عزل و عقوبت می‌کنن...

ما را نبی قبیلهٔ سلمان خطاب کرد🏴🕌🏴🕌🏴🕌🏴🕌🏴ما از اَلَست طایفه ا...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط